Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Ce este Cuponul CADOU F64?

Cuponul CADOU F64 reprezinta cea mai simpla metoda de a face un cadou unui impatimit al fotografiei! Extrem de simplu de folosit, poate fi valorificat atat la comenzile online folosind codul unic, cat si direct in showroom-ul F64, prezentandu-l vanzatorului in momentul achizitiei.

Cupoane Cadou - F64

Cupoane Cadou – F64

Ce se va intampla dupa ce cumpar cuponul?
Veti primi pe adresa de e-mail cu care sunteti inregistrat pe site-ul f64 confirmarea comenzii cuponului. Imediat ce plata a fost finalizata si confirmata, cuponul va fi validat si astfel va putea fi folosit la o comanda ulterioara de catre persoana care detine codul unic al cuponului.

In cazul in care veti achizitiona cuponul direct din Showroom-ul F64, veti primi versiunea tiparita a acestuia, cu un cod valid.

Cum folosim Cuponului CADOU F64:
1. La comenzile on-line:
Introduceti in cosul de cumparaturi, in campul dedicat cuponului, codul unic generat si trimis pe adresa dumneavoastra de e-mail in momentul cumpararii cuponului.
Valoarea cuponului va fi dedusa din totalul comenzii dvs.

2. In Showroom-ul F64
In e-mailul pe care l-ati primit pe adresa dumneavoastra in momentul achizitionarii cuponului veti gasi un link catre versiunea printabila a cuponului. Trebuie doar sa-l tipariti si sa il prezentati agentilor F64 in momentul in care veti face cumparaturile direct in showroom.

Daca nu aveti posibilitatea sa il printati, notati-va codul unic inscris pe cupon si comunicati-l agentilor F64 atunci cand efectuati cumparaturi!

Conditii de utilizare la data publicarii articolului:
– Cuponului poate fi valorificat doar la F64 Studio.
– Cuponul Cadou F64 este valid timp de 6 luni din momentul activarii.
– Cuponul nu este nominal si poate fi transmis mai departe de catre detinator, pe cale electronica sau tiparita.
– Valoarea cuponului nu este fractionabila; acesta poate fi folosit o singura data, pentru o singura comanda.
– Valoarea acestuia nu poate fi preschimbata in bani si nu se poate acorda rest in cazul in care valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cuponului.

Valoarea Cupoanelor CADOU F64 variaza, de la 50 Lei, 100 Lei, 150 Lei, 200 Lei, 250 Lei, 300 Lei, 400 Lei si pana la 500 Lei.

One comment on “Ce este Cuponul CADOU F64?

  1. […] citind carti de la Nemira.ro: locul 1: o tabletă Evotab 2 locul 2: un eReader Evobook locul 3: un voucher de cumpărături în valoare de 100 […]

Leave a Reply