Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Castiga cultura generala si produse Evolio citind carti de la Nemira

Evolio şi Nemira te invită la concurs! Comandă carti de minim 150 lei în perioada 21-31 mai 2013 şi eşti automat înscris în competiţia pentru produse Evolio. Pe langa premiu mai castigi garanta cultura generala.

Iată ce poţi câştiga citind carti de la Nemira.ro:
locul 1: o tabletă Evotab 2
locul 2: un eReader Evobook
locul 3: un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei

Mai multe cumpărături, mai multe şanse de câştig! Mult succes!

Extragerea se va efectua prin random.org în maxim şapte zile de la încheierea concursului. Premiile vor fi înmanate personal, la punctul de lucru al organizatorului Nemira, Str. Chiscani Nr. 25-27, etaj 1, sector 1, Bucuresti, pe baza actului de identitate, ce va fi prezentat numai în original. Câştigătorii trebuie să îsi revendice premiul în maxim 20 de zile din momentul în care au fost anunţaţi. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere.

Castiga produse Evolio citind carti de la Nemira

Iata ofertele Nemira.ro care iti pot aduce un premiu si mai multa cultura generala:
Ofertă hardcover Nemira cu 40% Reducere
Editura Nemira îţi oferă în această săptămână titlurile publicate în format Hardcover cu o reducere de 40%! Dacă eşti pasionat de lectură şi apreciezi calitatea formatului în care sunt editate cărțile tale preferate, acum poţi alege dintre cele peste 100 de titluri în format Hardcover.
Rodica Ojog Braşoveanu, Orson Scott Card, Frank Herbert, Stephen King, John Dos Passos, Naomi Novik, Suzanne Collins sau Philip K. Dick vă aşteaptă cu titluri populare, în format Hardcover, perfecte pentru a fi etalate în biblioteca ta.

Trăieşte atmosfera din Westeros cu aceeaşi intensitate ca şi în serial profitând de super reduceri de până la 50% pentru titlurile seriei Cântec de Gheaţă şi Foc
Sezonul 3 al serialului Urzeala tronurilor a răspuns aşteptărilor fanilor, aducând cu fiecare episod aventuri și mai palpitante, intrigi, trădări, probleme de rezolvat, personaje complexe și multă multă acțiune!

Nemira îţi oferă 40% reducere la titlurile individuale ale colecţiei Anticipaţia. În plus, pachetul Anticipaţia şi Pachetul CPSF au fiecare o reducere specială de 50%!
Citeşte Almanahul Anticipaţia şi descoperă articole de știință, interviuri cu personalități din lumea inovaţiei tehnologice, articole ale unor prestigioşi scriitori SF străini sau români, povestiri SF şi Fantasy, articole de film, bandă desenată, pentru că acum ai posibilitatea să achiziţionezi Almanahul cu o reducere de 40%!

Nemira te ajută să îţi cunoşti viitorul!

Leave a Reply