Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Canon EOS 7D body cu 1.500 lei Reducere

Canon EOS 7D body, 18 MPx, LCD 3 inch, 8 fps, LiveView si filmare Full HD are acum o reducere de 29% (1.500 lei)! Daca esti la inceput de drum in ale fotografiei si vrei sa avansezi, acum este momentul sa profiti de oferta si sa-ti cumperi un aparat foto semi-profesional!

Canon EOS 7D este un aparat foto dSLR din gama semi-profesionala, foarte performant pentru orice fotograf cu pretentii in fotografie. Ofera posibilitatea filmarii Full HD.

Canon EOS 7D body - 18 MPx, LCD 3 inch, 8 fps, LiveView, filmare Full HD

Promotie Canon EOS 7D body – 18 MPx, LCD 3 inch, 8 fps, LiveView, filmare Full HD

Prezentare Canon EOS 7D body

Canon EOS 7D body

Canon EOS 7D body

Senzor CMOS APS-C de 18 megapixeli
Capturati fiecare detaliu cu senzorul CMOS format APS-C care asigura o rezolutie de 18 megapixeli. Imaginile se pot imprima in formate mari sau decupa pentru alte compozitii fara prejudicierea calitatii.

Fotografiere in conditii de iluminare redusa
Utilizati aparatul EOS 7D in mana in conditii de iluminare redusa, fara necesitatea unui blit. Sensibilitatea se extinde pana la ISO 6400 (cu posibilitate de extindere la ISO 12.800).

Fotografiati cu 8 cadre pe secunda
Realizati fotografii cu rezolutie maxima la 8 cps si asigurati-va ca nu veti rata niciodata momentul decisiv. Realizati 130 de fisiere JPEG intr-o singura rafala sau 25 de imagini in format RAW.

Filmare la calitate Full HD
Realizati filme Full-HD la 1080p, cu controlul manual al setarilor precum expunerea, nivelul audio si nivelul de alb. Obiectivele EF de la Canon ofera acces la efectele si stiluri de filmare cinematografice.

Sistem de focalizare automata in 19 puncte
Focalizati rapid si precis cu ajutorul sistemului de focalizare automata in 19 puncte de tip incrucisat, raspandite in cadru sub forma de romb.

Ecran LCD Clear View II
Examinati imaginile si navigati in sistemele de meniuri ale camerei cu ajutorul ecranului LCD Clear View II de 920.000 puncte si 7,7 cm (3,0”). Vizualizarea in timp real a compozitiei, cu trei moduri de focalizare automata, este disponibila in timpul fotografierii sau filmarii.

Procesoarele duale DIGIC 4
Doua procesoare DIGIC 4 asigura modelului EOS 7D capacitatea de a oferi o calitate exceptionala a imaginii si performante remarcabile. Reducerea eficienta a zgomotului este insotita de gradatia tonala uniforma si reproducerea naturala a culorilor.

Canon EOS 7D DSLR Camera – TV Commercial – Take Stories – Canon
Canon EOS 7D DSLR Camera - TV Commercial - Take Stories - Canon
Canon EOS 70D DSLR Camera – Product Walkthrough – Canon
Canon EOS 70D DSLR Camera - Product Walkthrough - Canon
Canon EOS 7D DSLR Camera – Take Stories – Canon
Canon EOS 7D DSLR Camera - Take Stories - Canon

Leave a Reply