Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cand nu trebuie sa porti o fusta mini

Daca intr-una iti tragi fusta in jos, incolacesti picioarele ca pe un covrig si iti ascunzi chilotii, de ce mai porti o futa mini? Fusta mini nu este pentru tine! Este pentru fetele obraznice care nu le pasa daca au uitat dimineata chilotii acasa.

In primul rand, o fusta mini nu se poarta daca esti in perioada din luna in care ar trebui sa porti niste chiloti mai lati. Risti sa patezi locul unde sezi.
In al doilea rand, daca esti de o pudoare iesita din tiparele anilor ’60 si te feresti intr-una de privirile de “jos in sus“. Mai bine lasa fusta in magazin! Pui in situatii jenate barbatii care nu se pot abtine sa-ti caute cu privirea pe sub fusta. Ochii sunt greu de stapanit. Prima data trebuie sa vezi si abia dupa aceea te decizi daca intorci privirea ori ramai tintit…
In al treilea rand, nu purta o fusta mini la un interviu pentru un loc de munca decent. Vei avea dezamagirea sa afli ca nu te incadrezi in profilul postului. A, ca vrei sa apari intr-un film porno ori la o emisiune tv care nu mai are deloc bun simt, atunci fusta mini si chilotii tanga sunt special ganditi pentru tine.
In al patrulea rand, ce cauti la cursuri “numa’ in chiloti“? Ai uitat ca trebuia sa inveti ori nu ai avut timp de invatat si vrei sa sucesti mintea profesorilor pentru o nota de trecere. Te-ai gandit cum o sa treci prin restul examenelor la care esti supusa pana dincolo de perioada pensionare? Mama ta stie cu ce te imbraci ori ia iti cumpara fustele? Dar tatal tau? Poate reusesti si tu o exmatriculare pentru ca porti fuste mini la scoala.
In al cincilea rand, daca esti trecuta de prima si a doua tinerete ce mai cauti in fuste asa de scurte? Crezi ca toti mai au pofta sa admire celulita, grasimea in surplus si carnea fleasca? O sa te priveasca multa lume si o sa te vorbeasca si mai multa, dar nu e bine la varsta ta. S-ar putea sa fi o senzatie pe instagram, dar in offline esti penibila.

Deci, care sunt situatiile in care poti purta o fusta mini?
I primul rand, cand nu te afli in situatiile descrise mai sus.
In restul situatiior “este permisa” purtarea fustelor cat mai scurte. Este chiar admirabil sa mai lasi din cand in cand barbatii sa-si clateasca ochii cu tine si sa dai un exemplu frumos si la alte femei ori fete. Dar, iata si alte situatii in care este permis ori, chiar, indicat sa porti o fusta scurta:
Cand ai picioarele asa de sexi incat este pacat sa le ascunzi sub o fusta lunga ori un pantalon.
Cand pleci de la hotel spre plaja si ai luat, deja, costumul de baie pe tine.
Cand nu mai ai cum sa avansezi pe post si recurgi la ultima solutie … cu acordul sotului, bineinteles.
Cand esti plecata intr-un concediu ori tabara mai departe de casa si nu-ti pasa daca toata lumea se holbeaza la chilotii tai. Oricum, nu te cunosc.

Deci, ori transpiri intr-o fusta lunga ori te aerisesti cu o fusta mini. Tu decizi ce este mai important, caldura sau pudoarea.

P.S.
Acesta este un articol scris prin prisma a 40 de ani de priviri aruncate in stanga si-n dreapta si de jos in sus si invers. Cat despre mine, n-am purtat niciodata o fusta mini.
Am “presarat” cateva link-uri in acest articol spre anumite pagini din site-ul nostru de unde va puteti alege o fusta sexy.

Fusta mini piele Hustler

Fusta mini piele Hustler

Fusta scurta de blugi Aurora

Fusta scurta de blugi Aurora

Fusta scurta Simina

Fusta scurta Simina

Leave a Reply