Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cand ai nevoie de Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro?

Atunci cand o umbrela sau alt modificator de dimensiuni mari nu este bun pentru tipul de fotografie pe care vrei sa o faci, un modificator mai compact si mai usor de transportat/manevrat ca Rogue FlashBender 2 XL Pro de la Expoimaging este solutia ideala.

Cu ajutorul sistemului de iluminare Rogue FlashBender 2 XL Pro de la Expoimaging poti controla mai bine lumina provenita de la blit pentru ca este compact si versatil. Nu este construit pentru a fi pus pe blit-ul de pe aparatul foto ci pe blit-ul pe care il ai prins pe un stativ, monopied sau chiar il ti in mana! Are o dimensiune optima pentru a face portrete chiar si la doua persoane.
Nu inlocuieste o umbrela mare sau in alt modificator de dimensiuni mari pe care trebuie sa-l folosesti pentru a lumina grupuri sau suprafete mari, in schimb le poate inlocui cu succes daca vrei sa faci doar portrete ori trebuie sa te misti prin multime. Rogue FlashBender 2 XL Pro se preteaza pentru fotografia de copii sau animale dupa care “trebuie sa alergi” sau pentru evenimente la interior unde tavanul este prea inalt si/sau este colorat sau la exterior unde nu poti folosi blit-uri cu modificatori deoarece nu ai o pozitie fixa de lucru si trebuie sa te misti printre invitati. Cu un asemenea modificator nu iesi prea mult in evidenta si poti mai usor “fura poze” si nici nu prea mai ai nevoie de asistent deoarece blitul si difuzia nu sunt grele pentru a fi tinute in mana. Eventual, il poti prinde pe un monopied. Modificatorul de lumina incape desfacut intr-un compartiment de laptop de 15″ iar adunat intra intr-o husa ce seamana mai mult cu o mica geanta de voiaj (vezi imaginea cu metrul langa!).

Reflectorul se ataseaza usor pe majoritatea blit-urilor mari printr-o curea cu catarama si are colturile pliabile/maleabile pentru a putea bloca lumina in anumite directii daca se doreste (vezi a doua imagine!). Difuzorul soft box da o lumina mai placuta iar grid-ul fagure este pentru a directiona mai bine lumina spre o anumita zona si a realiza imagini mai creative (vezi prima imagine!). Ambele accesorii se ataseaza pe reflector cu ajutorul unor benzi cu scai. Atasarea este relativ simpla dar dureaza ceva mai mult decat deschisul unei umbrele.

Setul contine un panou reflector, o panza de difuzie soft box si un grilaj tip fagure din panza si o husa pentru depozitare/transport. Gratis primesti un gel galben si o banda de prindere pe blit (vezi ultima imagine!). Nu m-am bucurat atat de gel precum m-am bucurat de elastic deoarece setul de geluri Rogue include doar o banda de prindere iar acum mai am una de rezerva. Oricum, folosesc si elastice mai “casnice” pentru a prinde geluri pe blit-urile mele.

• Dimensiuni panou: 33 x 41 cm
• Greutate: 391 g

Cumpara de la F64
Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro

Prezentare si poze facute cu sistemul de iluminare Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro
Prezentare si poze facute cu sistemul de iluminare Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro
Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro

Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro

Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro Sistem iluminare

Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro Sistem iluminare

Husa depozitare/transport Rogue FlashBender 2 XL Pro

Husa depozitare/transport Rogue FlashBender 2 XL Pro

Cutie Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro

Cutie Expoimaging Rogue FlashBender 2 XL Pro

Expoimaging Rogue - gel si banda pentru prins pe blit primite gratis

Expoimaging Rogue – gel si banda pentru prins pe blit primite gratis

Leave a Reply