Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Canapea extensibila cu 27% Reducere de pret

Cand incepe sa scartie canapeaua pe care ai cumparat-o de cateva luni, ori o arunci si cumperi alta mai buna ori cumperi alta canapea dupa care o arunci pe cea veche. Am gasit o alta canapea cu pretul redus cu 27%. Hai sa ne aruncam pe ea!

Cam asa trebuie sa procedam noi. Am cumparat o canapea extensibila pe rama de fier care sa ne tina mai mult decat ne tinut cea veche pe rama de lemn, numai ca a inceput sa scartie toate arcurile si sa apara gropi in saltea. Degeaba ai rama buna daca salteaua se deterioreaza dupa cateva luni. Asa ca ne orientam spre o alta saltea deoarece in ritmul in care se deterioreaza nu va mai tine mai mult de un an de zile.

O alternativa ar fi canapeaua Fresh ce este realizata din lemn de pin, bumbac, poliester si umplutura din spuma. Pinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri.

O simpla ridicare a cadrului si o sa poti muta cu usurinta canapeaua pe rolele sale mobile ori de cate ori iti doresti reamenajarea incaperii.

Dimensiuni canapea standard: 200 x 107 x 82 cm;
Dimensiuni canapea extinsa: 200 x 140 x 35 cm;
Dimensiuni saltea: 200 x 140 cm;
Greutate: 46 Kg;

Cumpara canapeaua extensibila acum cu pret redus de aici: Canapea extensibila Fresh

Canapea extensibila Fresh

Canapea extensibila Fresh

Canapea extensibila Fresh White

Canapea extensibila Fresh White

Ceasuri si decoratinuni casa

Ceasuri si decoratinuni casa

Leave a Reply