Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Camera video auto este martorul tau

In ziua de azi tot mai multe incidente au loc pe sosea, unele dintre ele fiind facute intentionat si foarte profesionist/subtil astfel ca tu sa pari cel vinovat. De aceea o camera auto care sa filmeze cat mai bine scena este necesara pe orice masina, mai ales pe cele inregistrate pe persoane juridice.

Pentru o firma de transport marfa sau persoane, sa monitorizezi traseul pe care il face masina este un lucru foarte important deoarece poti sa vezi daca soferul angajat are un comportament adecvat sau pune in pericol pasagerii din masina. In plus, pentru siguranta bunurilor transportate, de multe ori o camera video auto face mai mult decat o asigurare platita lunar.
O camera auto nu numai ca te ajuta in cazul unui accident sau alt eveniment neplacut petrecut in trafic, dar iti inregistreaza si o parte din treseul tau turistic, putand include in filmul facut in vacanta si parti filmate pe traseu care au scapat telefonului sau camerei video.
Pretul unei camera auto porneste de la 50-60 de lei pentru cele mai simple si poate trece de 2.000 de lei la cele care filmeaza Full HD, au GPS, senzor de miscare si camera pentru filmarea la spate. Cu cat este mai scumpa cu atat este mai buna si are o rezolutie de filmare mai mare, un ecran de monitorizare mai bun sau un senzor de miscare mai performant. Si in jurul acestor dispozitive a fost creata o intreaga industrie de accesorii, de la cabluri de alimentare, monitoare suplimentare, camere pentru mersul cu spatele si parcare sau chiar filtre de polarizare (lentile polarizate) pentru atunci cand conduci cu soarele in fata.
De regula, camerele vin cu acumulatori Li-ion ori au alimentare mixta, prin acumulator si din bricheta de la bord. Inregistreaza se face pe card microSD care se rescrie automat cand este plin (filmare in bucla). Cu cat cardul este mai mare cu atat inregistrarea video care se pastreaza este mai lunga.

Pentru a inregistra cat mai bine traseul parcurs plasati camera cat mai sus si stergeti parbrizul pentru a nu obtura murdaria imaginea. Daca camera are mai multe setari de rezolutie la filmare, setati o rezolutie mai mica pentru trasee zilnice si filmare in bucla/cu stergerea primei inregistrari si o inregistrare de calitate pentru trasee turistice sau conducerea pe timp de noapte. Daca sunteti in concediu, sfatul nostru este sa nu stergeti inregistrarile doar acasa dupa ce le-ati copiat pe calculator si sa aveti carduri suplimentare pentru a nu pierde secvente interesante de pe traseu care ar putea fi lipite la filmul de vacanta.

Vezi ofertele la camere auto de pe site-ul nostru si nu mai pleca la drum fara o masura de siguranta suplimentara:
camere video auto

camere video auto

camere video auto

Leave a Reply