Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Camera de supraveghere buna trece primejdia rea

Nu toata lumea are un copil de uitat acasa ca in filmul “Singur acasa”, asa ca mai bine monteaza o camera de supraveghere buna cu alarma antiefractie si poti lua toti copiii cu tine in concediu. Camera buna de supraveghere trece primejdia rea si tu poti pleca de acasa linistit.

In perioada sarbatoriilor, vara si in sfarsiturile de saptamana cand multa lume pleaca de acasa, tentatia unor binevoitori de a-ti avea grija de casa in lipsa este mare. Sunt situatii cand ochiul vecinului sau o camera de supraveghere falsa mai potoleste din curiozitatea unora de a-ti face vizite atunci cand esti plecat in concediu. Dar, de ce sa te bazezi pe vecini ori sa dai banii pe o camera de supraveghere falsa cand poti cumpara una adevarata ce filmeaza, inregistraza si chiar, transmite video la telefonul tau atunci cand detecteaza miscare prin curte sau locuinta. De exemplu, o camera de supraveghere falsa costa cam 30-80 lei si poate fi detectata usor daca este montata mai jos iar una reala porneste de la 40 de lei. Exista situatii cand mai descurajezi infractorul cu o camera de supraveghere falsa cu panou solar si senzori de miscare, dar nu te baza pe asa ceva prea tare. Nu te gandi ca ai facut economie la 100 de lei cumparand o camera care nu filmeaza, gandeste-te ce valori ai in casa si prin curte care pot ajunge pe mana hotilor (sau a vecinilor)! Un sistem de supraveghere video bun pentru acasa costa in jur de 700 lei si porneste de pe la 300 lei. Chiar si un televizor smart este mai scump decat sistemul de supraveghere.
Cat despre societatile comerciale, ce sa mai vorbim. Doar un contract cu o firma de paza nu este suficient. Sistemele de supraveghere de interior trebuie sa detecteze miscarea si sa porneasca inregistrarea automat. In multe cazuri, pana si angajatii trebuie supravegheati. In mod normal, un director de firma nu ar trebui sa-si urmareasca angajatii dar exista unele locuri ca depozitele sau magazinele unde se impune si acest lucru. Pentru birouri, magazine sau depozite, sistemele de supraveghere sunt mai scumpe deoarece implica atat supravegherea exterioara cat si cea interioara. La fel ca si acasa, trebuie sa te gandesti la preventie si sa compari valorile din gestiune cu care teoretic ramai prevenind un furt sau o distrugere cu pretul platit pentru sistemul de supraveghere si paza obiectivului.

Si tot pentru siguranta locuineti va mai dau un sfat. Nu mai anuntati pe retelele sociale cand plecati in concediu si aveti rabdare pana ajungeti acasa cu postarea fotografiilor pe Facebook. Pur si simplu, anuntati hotul ca nu sunteti acasa si ca poate linistit opera.

Asa ca, daca nu vrei sa patesti si tu ca in filmul “Singur acasa” pune-ti o camera de supraveghere buna cu alarma antiefractie!

Sisteme de alarma si camere de supraveghere

Sisteme de alarma si camere de supraveghere

3 comments on “Camera de supraveghere buna trece primejdia rea

  1. […] urma cu ceva vreme v-am spus ca o camera de supraveghere buna trece primejdia rea iar acuma va prezentam un sistem de alarma foarte eficient: Chuango G3 GSM/SMSG3 si Chuango G5 + […]

  2. […] decat o asigurare platita lunar. O camera auto nu numai ca te ajuta in cazul unui accident sau alt eveniment neplacut petrecut in trafic, dar iti inregistreaza si o parte din treseul tau turistic, putand include in […]

  3. […] treji noaptea o sa fie ca la discoteca la dvs. in curte. Sunt foarte utile si se completeaza cu camerele de supraveghere de exterior cu senzor de miscare pentru ca pornesc in acelasi timp cu aceastea si lumineaza […]

Leave a Reply