Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Cadouri de Craciun de oferit unui prieten fotograf bun

Ce cadouri sa-i faci unui prieten bun fotograf de sarbatori? Este destul de greu sa le alegi, mai ales, daca tu nu esti in stare sa faci o poza buna nici macar cu telefonul. O sa va dau cateva sugestii care, sunt sigur ca-l bucura si-i “maresc diafragma”.

M-am gandit la cateva accesorii foto care se afla in promotie de sarbatori pe magazinele online specializate si care sunt foarte utile in orice situatie s-ar afla. De un trepied, rucsac ori lampa video orice fotograf se bucura, mai ales daca sunt primite sub forma de cadou. Nu strica sa cauti si o carte despre fotografie

Pachet Manfrotto format din rucsac NX Sling pentru DSLR s trepied PIXI EVO Alb cu 21% Reducere

Despre minitrepiedul PIXI EVO am vorbit pe acest blog si va recomand sa cititi articolul: Manfrotto PIXI EVO este un fel de droid B1.
Manfrotto NX Sling este un rucsac dedicat artistilor fotografi. Rucsacul are un compartiment detasabil pentru aparat si un alt compartiment pentru laptop de 13″. Compartimentul detasabil este echipat cu sistemul de protectie Manfrotto, pentru a putea fi transportat in siguranta un aparat foto DSLR cu obiectiv atasat, plus un alt obiectiv aditional. Rucsacul ofera compartimente dedicate accesoriilor personale, precum: telefon, portofel, chei etc. si include si un compartipent special dedicat trepiedelor de dimensiune mica.

Trepied Joby Gorillatorch Original albastru cu 50% Reducere
Trepiedul are in cap o lampa de lumina cu intensitate luminoasa de 65 lumeni CREE LED. Inaltimea este de 200 mm iar pentru fixare se ajuta si de 3 magneti Neodymium. Materialul din care este realizat este de calitate, plastic ABS din Japonia si cauciuc TPE din Germania. Se alimenteaza cu 3 baterii AA.

Hakutatz VL-320 LED – Lampa video de camera cu 320 LED-uri cu 21% Reducere
Si despre aceasta lampa am vorbit intr-un articol pe acest blog. Puteti sa-l cititi aici: Hakutatz VL-320 LED este o lampa chinezeasca buna

Pachet Manfrotto Rucsac NX Sling si Trepied PIXI EVO

Pachet Manfrotto Rucsac NX Sling si Trepied PIXI EVO

Joby Gorillatorch Original

Joby Gorillatorch Original

Lampa video Hakutatz VL-320 LED

Lampa video Hakutatz VL-320 LED

Leave a Reply