Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Bracket-ul cu maner Kaiser 1100 este polivalent

Realizat initial doar pentru a sustine blit-ul mai departe de obiectivul camerei cu scopul de a minimiza efectul de ochi rosii plus umbrele datorate luminii frontale a blit-ului, bracket-ul cu maner Kaiser 1100 este bun si pentru alte accesorii foto sau video. Poti pune pe el o lampa cu LED-uri sau un microfon si sa-l tii confortabil in mana.

Aveam nevoie de un suport mai bun pentru telefon atunci cand filmam din mana si am cumparat prima data un alt bracket de la Kaiser, suport de care nu am fost pe deplin multumit. Dar, acest suport este mult mai bun pentru kit-ul meu de filmare. Este mult mai ergonomic decat cel pe care il aveam pana acum si mult mai rezistent, chiar daca este realizat in cea mai mare proportie din plastic. Acest suport te ajuta sa filmezi mult mai lin si fluid. Eu am pus pe el pe langa telefon o lumina si un microfon si nu devine greu. Chiar si cu un trepied ca Manfrotto Pixi Evo sub el nu devine greu si obositor daca filmezi din mana.

Utilizand un bracket in forma de “L”, pozitia blitzului devine usor laterala, ceea ce imprima spatialitate imaginii, mai ales in cadrul fotografiei de portret, eliminand efectul de ochi rosii.
Inelul de prindere a camerei este ajustabil, putand culisa pe aproape toata lungimea lamelei. Deasupra manerului de prindere este montata patina pentru blit. Manerul are o curea pentru o priza mai buna in mana. Bracket-ul se strange cand nu este utilizat devenind foarte compact, putand fi transportat chiar si in buzunar.

Acest suport are si o poveste scurta. L-am comandat pe la jumatatea lunii ianuarie 2016 cu promisiunea de la magazin ca il primesc in maxim doua saptamani, ca dupa trei saptamani de asteptare sa pun mana pe telefon si sa sun sa vad ce se intampla de nu mai vine si nici nu mai primesc niciun raspuns. Raspunsul reprezentatului a fost ca nu se mai produce! Daca am auzit asta am fost nevoit sa repar si sa adaptez primul bracket Kaiser. Dupa doua luni de la precomanda primesc un e-mail ca a sosit si ca poate fi comandat. Imediat l-am comandat si vi l-am aratat si voua. Iar de folosit, il folosesc asa cum v-am spus in prima fraza si dupa cum se vede din imagini.

Dimensiuni bracket Kaiser 1100:

  • Lungime aproximativa: 13,7 cm (5,5 inch);
  • Latime aproximativa: 2,8 cm (1,1 inch);
  • Inaltimea manerului: 13,5 cm (5,3 inch);

Ce nu-mi place la el pana acum:
– are prea mult plastic si trebuie sa ai grija mare sa nu-l scapi pe jos;
– cureaua de la maner nu este ajustabila si pe mine nu ma ajuta sa de mult ca pe unul care are mana groasa;
– nu are posibilitatea sa rotesti spre stanga placuta pe care se aseaza aparatul foto. Daca aparatul foto are ecran rabatabil spre stanga n-o sa-l poti rabata din cauza manerului. Poti sa-l prinzi pe partea stanga, dar atunci nu mai ai priza buna la maner deoarece canalele pentru degete iti vin in palma.

Costa doar 60 Lei si poate fi achizitionat online de la magazinul F64 sau Cel

Bracket Kaiser 1100

Bracket Kaiser 1100

Bracket Kaiser 1100

Bracket Kaiser 1100

Bracket Kaiser 1100 cu suport de telefon

Bracket Kaiser 1100 cu suport de telefon

Kit filmare mobil Kaiser

Kit filmare mobil Kaiser

Bracket cu maner Kaiser 1100

Bracket cu maner Kaiser 1100

Bracket cu maner pentru blit Kaiser 1100l
Bracket cu maner pentru blit Kaiser 1100
Bracket cu maner pentru blit Kaiser 1100

Bracket cu maner pentru blit Kaiser 1100

4 comments on “Bracket-ul cu maner Kaiser 1100 este polivalent

  1. […] mai cumparat un grip pentru aparatul foto pentru un motiv simplu: bracket-ul pentru camere foto Kaiser 1100 este de plastic si da semne de duca. Mai am un bracket facut de Kaiser ce nu-l mai folosesc de mult […]

  2. […] asemenea adaptor in combinatie cu un grip foto te ajuta si atunci cand vrei ca filmele pe care le faci cu telefonul mobil sa fie mai ridicate […]

  3. […] Intre timp am cumparat alte accesorii foto video (un bracket mai rezistent si un un microfon dedicat) si noul kit arata […]

  4. […] pentru telefon aveam deja de la un selfie stick, dar nu aveam un trepied ori un alt suport gen bracket. Nici nu aveam atata habar despre cate accesorii foto-video exista de vanzare si care pot fi […]

Leave a Reply