Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Pana la urma am cumparat o blenda foto de reflexie 2in1 Fancier

In urma cu doi ani am facut o blenda foto de reflexie din carton si folie de aluminiu. Era buna prin curte si prin casa dar nu aveam curajul sa ies cu ea pe strada. Intre timp, am cumparat o blenda adevarata 2in1 cu care nu mai an nici o jena.

La data cand am facut blenda foto ieftina faceam poze inca cu telefonul, cu Galaxy S6. Intre timp am trecut la Galaxy S7 si mai nou la Fujifilm X-T20. Asa ca o blenda adevarata se impunea deoarece pe a mea nu o puteam plia sa o transport si mai ales pentru ca nu era de scos pe strada ca “ma radeau toate blit-urile” cand ma vedeau cu asa ceva.

Fancier (blenda 2in1, Gold/Silver, 90x120cm) este o blenda (panou reflectorizant) cu doua suprafete reflectorizante (2in1). O suprafata a panoului este argintie (silver) si cealalta este aurie (gold). Dimensiunile desfasurate sunt de 90×120 cm si pliata de aproximativ 35 cm. Blenda se primeste cu husa pentru transport.

Blenda foto se mai numeste si panou reflectorizant si este foarte folositoare in portrete/beauty dar si in fotografia macro. De cele mai multe ori blenda se foloseste la exterior pentru umplerea zonelor de umbra, dar se poate folosi in multe alte situatii, chiar si la interior cand lumina poate veni de la o lampa sau un blit.

Daca ai nevoie de o blenda foto buna vezi ofertele de pe site-urile
F64, iShoot si Photosetup si chiar Cel

Blenda 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm

Blenda 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm

Prezentare Blenda reflexie 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm
Prezentare Blenda reflexie 2in1 Fancier Gold/Silver, 90x120cm

3 comments on “Pana la urma am cumparat o blenda foto de reflexie 2in1 Fancier

  1. […] cele doua, probabil din cauza ca suprafata reflectata nu este suficient de mare. In situatia unei blende in care nu se mai foloseste si alta sursa de lunima decat cea reflectata de blenda, acolo se vede […]

  2. […] aproape orice suprafata. Eu am cumparat-o in primul rand pentru a prinde o blenda destul de mare (blenda 2in1, Gold/Silver, 90x120cm Fancier) pe […]

Leave a Reply