Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

De ce sa utilizezi bioactivatori Nourivit Plus pentru fosa septica

Bioactivatorii pentru fosa septica Nourivit Plus ar trebui utilizati in toate instalatiile de epurare pentru a alunga mirosurile neplacute! Am putea spune ca Romania are nevoie de bioactivatori mai mult decat orice alta tara din Europa.

Pana ajungem complet la standardele europene de igiena putem face un pas simplu utilizand in fosa septica bioactivatori.

Nourivit plus este un produs de fermentatie din microorganisme (culturi de Lactobacillus, Saccharomyces, Bifidobacterii si Rhodopseudomonas), melasa din trestie de zahar si apa. Bioactivatorul Nourivit Plus contine microorganisme clasa 1 (ce nu sunt modificate genetic) care degradeaza si descompun eficient substante organice precum fecale, grasimi, hartie igienica si alte reziduri dar nu dauneaza omului si animalelor.
Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus elimina imediat toate mirosurile neplacute, diminueaza producerea namolului, grasimile si uleiurile sunt descompuse mai bine. In plus, functionalitatea statiei de epurare din gospodarie sau pensiune este imbunatatita si durata ei de viata prelungita, reducand in acest fel cheltuielile cu inlocuirea ei in timp.

Modul de utilizare si dozare Nourivit plus

La inceput, in prima saptamana in care se foloseste Nourivit se va utiliza o cantitate tripla iar in urmatoarele se vor folosi 0,2L pentru gospodariile unifamiliale si 0,5L pentru gospodariile multifamiliale. La o incarcatura crescuta a apelor reziduale sau la gospodarii mari si pensiuni se recomanda cresterea dozajului proportional cu numarul persoanelor.
Lichidul Nourivit plus se toarna direct in statiile de epurare sau se distribuie o data cu apa de la toaleta ori chiuveta, direct in fosele septice.
Nourivit Plus se gaseste in recipienti de cantitati diferite, cele mai populare fiind cele de 1L, 5L si 25L

Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus

Bioactivatori pentru fosa septica Nourivit Plus

Leave a Reply