Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Bebelusii vor un Carucior cu pliere automata Origami

Caruciorul pliabil automatizat 4moms Origami este pentru toti bebelusii care au mame pretentioase. Este un super carucior!

Carucior cu pliere automata 4moms Origami

Carucior cu pliere automata 4moms Origami

Prezentare carucior bebelusi 4moms Origami

4moms Origami este singurul carucior de copii din lume care se pliaza si se extinde singur, complet automat, la simpla apasare a unui buton.

Carucior 4moms Origami

Carucior 4moms Origami

Caruciorul 4moms Origami se pliaza tridimensional, pe toate planurile, devenind cu adevarat mai compact, nu doar mai plat sau mai îngust precum modelele care se pliaza unidimensional. Sistemul electromecanic care asigura acest lucru nu are nevoie de alimentare cu electricitate, energia necesara fiind produsa de o pereche de generatoare electrice încorporate în rotile din spate ale caruciorului. Mai mult decât atât, în timp ce-l plimbati pe copilas caruciorul va poate încarca si telefonul mobil.

Caruciorul 4moms Origami include un set de lumini de pozitie, plecând de la ideea ca primul pas pentru evitarea accidentelor este cresterea vizibilitatii. În cazul lasarii întunericului se aprind automat si luminile de drum situate sub carucior. Ambele sisteme de lumini sunt pe baza de LED-uri, ceea ce înseamna consum foarte redus si fiabilitate de aproximativ 100.000 de ore, deci peste 11 ani de functionare continua. Nu lipsesc nici sistemele pasive de securitate, ca de exemplu benzile reflectorizante de pe muchiile principale. De asemenea un senzor inclus în scaun împiedica plierea accidentala a caruciorului când copilasului se mai afla inca în el.

Butonul de actionare al mecanismului de pliere necesita doua miscari pentru declansare, o usoara rotire si apoi apasare, pentru a se evita comenzile date din greseala prin atingerea neintentionata a lui.

Nu lipsesc nici sistemele pasive de securitate, ca de exemplu benzile reflectorizante de pe muchiile principale. De asemenea un senzor inclus în scaun împiedica plierea accidentala a caruciorului când copilasului se mai afla în el.

Scaunul caruciorului este ergonomic, dotat cu centura de siguranta, cu pozitie reglabila dupa nevoi. Tot pentru marirea confortului micutului toate cele patru roti sunt dotate cu suspensii independente.

O serie de spatii de depozitare ne ofera loc mai mult decât suficient pentru tot ce este necesar: pana la patru sticlute cu lapte, hainute sau pampersi de schimb, reviste de rasfoit în parc etc. Un ecran cu cristale lichide aflat pe mâner afiseaza diverse informatii, cum ar fi: temperatura exterioara, viteza, distanta parcursa, nivelul de încarcare al bateriei s.a.

În pozitia pliata caruciorul poate fi deplasat pe rolele incluse, ca orice geanta de voiaj.
În afara dotarilor standard, caruciorul poate fi îmbunatatit cu o serie de echipamente optionale, cum ar fi: landou husa color, adaptor pentru scaunul de masina, captuseala interioara de diverse culori, suport pentru telefonul pus la încarcat.

Butonul de actionare al mecanismului de pliere necesita doua miscari pentru declansare, o usoara rotire si apoi apasare, pentru a se evita comenzile date din greseala prin atingerea neintentionata a lui.

Meet the 4moms origami
Meet the 4moms origami

One comment on “Bebelusii vor un Carucior cu pliere automata Origami

  1. […] Inglesina, si de aceea, caruciorul Classica este complet acoperit cu materiale de lux, de o inalta calitate si performanta atat in interior cat si in […]

Leave a Reply