Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Astept cam de mult vremea pentru tricouri cu maneci scurte

Parca nu mai vrea sa vina caldura ca sa pot umbla in maneci scurte. Prin casa nu are asa farmec tricoul, daca nu poti sa-l porti pe strada, prin curte sau in drum spre plaja, facandu-i in ciuda soarelui care te arde si care se chinuie sa-l decoloreze inca de la prima purtare.

Un tricou poate fi asortat cu jeanși, pantaloni cargo, chino sau cu fuste. Deci este pentru orice ocazie, exceptand nuntiile ori ocaziile speciale. Sau, poate nu stiati ca in unele companii exista zile speciale in care salariatii de la birou pot adopta o tinuta formala si unde pot purta pantaloni scurti si tricouri. Preturile pornesc de la 1,8 lei.

Pana vine soarele adevarat care poate sa-mi decoloreze tricoul cu maneca scurta, aruncati o privire pe aceasta selectie ce contine aproape 10.000 de rezultate. Si, special pentru copii avem o sectiune separata de unde puteti alege un tricou pe gustul si marimea lor. Vor fi incantati de noile hainute. Avem aproape 2800 de oferte pentru ei.

Mai jos am incercat sa reproducem in cate un instantaneu modelele de tricouri care se poarta anul acesta de femei, barbati si de copii. Este simplu sa fii la moda vara asta …

Tricou femei cu maneca scurta

Tricou femei cu maneca scurta

Tricou fete

Tricou fete

Tricou fetite

Tricou fetite

Tricou baieti

Tricou baieti

Tricou barbati cu maneca scurta

Tricou barbati cu maneca scurta

Leave a Reply