Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Aspiratoare performante cu 40% Reducere

Toti ne dorim o casa in care microbii si praful sa fie tinuti la distanta, de aceea curatenia este pe lista de prioritati a fiecarei gospodine. De aceea ai nevoie de un aliat de nadejde: un aspirator bun si cu pret accesibil. Profita de promotie si cumpara aspiratoare cu putere maxima de aspirare pentru rezultate mai bune de curatare!

Promotie Aspirator PHILIPS Performer Active FC8652/01, 4l, 2000W, rosu

Promotie Aspirator PHILIPS Performer Active FC8652/01, 4l, 2000W, rosu

Aspirator PHILIPS Performer Active FC8652/01, 4l, 2000W, rosu – 190 lei Reducere
Cu tehnologia Airflow Max si capacitate sac de praf de 4l. Noul aspirator Performer Active de la Philips ofera o curatare mai buna gratie tehnologiei Airflow Plus si motorului puternic de 2000W.

Tehnologie AirflowMax revolutionara pentru aspirare extrema
Tehnologia Airflow Max optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar concomitent cu umplerea sacului.

Motorul de 2000 de Wati genereaza o putere de aspirare maxima de 400 W
Motorul de 2000 W genereaza o putere de aspirare de max. 400 W pentru rezultate excelente de curatare.

Compartiment de praf de 4 l special conceput pentru aspirare extrema
Compartimentul pentru praf de 4 l special conceput maximizeaza debitul de aer, permitand sacului de praf sa se desfaca, pentru ca dvs. sa obtineti putere maxima de aspirare pentru cele mai bune rezultate.

Ajungeti in toate colturile gratie manerului ergonomic foarte lung
Acest maner ergonomic are o utilizare comoda. Designul extra lung va ofera o raza de actiune mai ampla, asa incat puteti curata cu usurinta locurile greu accesibile.

HEPA AirSeal cu filtru HEPA 10 pentru un aer sanatos
Filtrul HEPA 10 si AirSeal capteaza cele mai fine particule de praf inainte ca aerul sa fie evacuat, pentru un mediu curat si fara praf si un aer sanatos.

Sacii S-bag Classic Long Performance rezista cu pana la 50% mai mult
Acest sac de praf sintetic de la Philips a fost conceput pentru a oferi o performanta de aspirare de lunga durata, respectiv un nivel inalt al puterii de aspirare si o filtrare de calitate maxima, pana la momentul in care sacul de praf se umple si trebuie eliminat.

Sfaturi utile pentru utilizarea aspiratoarelor

Casa e curata luna cand folosesti eficient aspiratorul. Iata cateva reguli simple, pentru ca aspiratorul sa functioneze bine.

Sfaturi pentru utilizarea aspiratoarelor:

 • Nu uita ca e mai bine sa stergi praful inainte de folosirea aspiratorului, astfel incat praful si mizeria sa cada pe covor pentru a fi apoi aspirate.
 • Pentru cresterea puterii de absorbtie a aspiratorului, schimba cat mai des sacul de praf.
 • Aspiratorul nu trebuie niciodata folosit fara sac pentru praf decat daca este construit astfel.
 • Conecteaza intotdeauna aspiratorul la o sursa de alimentare cu acelasi voltaj cu cel indicat pe placuta de identificare.
 • Cand deconectezi cablul de alimentare de la priza, apuca de stecher, si nu de cablu.
 • Daca doresti sa folosesti aspiratorul pe covoare pe care tocmai le-ai tratat cu diverse solutii de curatat, asteapta pana acestea se usuca.
 • Evita colectarea obiectelor grele sau ascutite, deoarece acestea pot deteriora aspiratorul sau sacul pentru praf.
 • Nu folosi aspiratorul pentru a colecta chibrituri, jar sau mucuri de tigara aprinse ori pentru absorbtia lichidelor. Pentru lichide exista aspiratoare speciale care spala si nu se strica daca absorb lichid cu detergent.
 • Puterea aspiratorului poate fi ajustata, in functie de situatie, folosind butonul de control pentru puterea electrica. Utilizeaza puterea mare pentru suprafete mai dure sau mai greu de curatat, cum ar fi podeaua si covoarele foarte murdare si puterea mica pentru materiale delicate, cum ar fi draperiile.
 • Este recomandat sa aspiri covoarele de doua ori pe saptamana, relungindu-le astfel durata de viata.
 • Atunci cand este plin sacul pentru praf trebuie inlocuit, deoarece umplerea sa are un efect negativ asupra performantelor de aspirare si a duratei de viata a aspiratorului.
 • In locul sacilor de hartie pot fi folositi cei confectionati din material textil. Avantajul acestora consta in faptul ca ei pot fi refolositi de mai multe ori si chiar pot fi spalati.
 • Inlocuirea filtrului de protectie a motorului trebuie efectuata dupa ce ati inlocuit sacul de praf de 10-20 de ori.
 • Folositi doar consumabile recomandate de producator. Un sac ori filtru de dimensiune diferita poate strica aspiratorul.

Leave a Reply