Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Toate aparatele foto mirrorless Fujifilm sunt acum in promotie

Daca vrei sa faci un pas important in fotografie acum este momentul sa cumperi un aparat foto mirrorless Fujifilm pentru ca toate aparatele lor au preturi reduse.

Poti cumpara mai ieftin un Fujifilm GFX 50S, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T20, Fujifilm X-E3, Fujifilm X-E2S, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-A3 XC si Fujifilm X-A10. Dupa cum vezi, toata gama lor actuala se afla in promotie, reduceri mai mari avand Fujifilm X-Pro2, X-T2 si X-T1. Daca esti fotograf profesionist si vrei sa treci pe mirrorless, recomandarea mea este sa te duci pe un kit format din X-T2 ca aparat principal si X-T1 ca aparat secundar. Daca te intereseaza si filmarea nu doar fotografia atunci cumpara doar Fujifilm X-T2. Dupa ultimele imbunatatiri aduse aparatului poti sa-l folosesti la fel de bine in filmare precum il folosesti in fotografie. Nu trebiue sa-ti faci probleme de autofocus pentru ca il are cu mult mai bun decat il are orice Panasonic (vezi filmul de mai jos! sau intreaga lista de filme despre FujiFilm X-T20). In ceea ce priveste obiectivele eu iti recomand noua linie F2 (23mm, 35mm si 50mm) pentru fotografie si obiectivul de kit XF 18-55mm f/2.8-4 R LM OIS pentru filmare. Linia de obiective cu diafragma maxima F2 are autofocus foarte rapid, sunt rezistente la apa si nu sunt grele. Obiectivul Fujinon XF de 18-55mm are motor liniar pentru focus si stabilizare de imagine, de aceea il recomand pentru filmare.
La capetele opuse gasesti (inca) noul GFX 50S cu senzor in format mediu si noul micut dar foarte performant X-E3 (are senzor X-Trans CMOS III & X-Processor Pro la fel ca X-Pro2, X-T2 si X-T20).

Oferta Fujifilm este in desfasurare acum la F64

Aparate foto mirrorless Fujifilm

Aparate foto mirrorless Fujifilm

Test autofocus si stabilizare Fujifilm X-T20 + FUJINON XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS
Test autofocus si stabilizare Fujifilm X-T20 + FUJINON XF 18-55mm F2.8-4 R LM OIS

Leave a Reply