Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Aparat Foto D-SLR NIKON D3100 la Promotie

DSLR-ul Nikon D3100 se afla la promotie in 3 magazine online. Pe langa faptul ca este la reducere, mai are si cadouri incluse.

Promotie cu timp limitat! Aparat Foto D-SLR NIKON D3100 (Negru) cu Obiectiv 18-55mm VR, Filmare Full HD Р15% Reducere + Cadouri: Cablu NIKON USB A-B mini; Card memorie Kingston SDHC 8GB Class 10; Cablu HDMI mini tip A-C NIKON, 2,5m; Servetele curatare lentile Green Clean LC-7010. Valoarea cadourilor este de 96,55 lei Рla evoMAG

400 lei Reducere la Nikon D3100 18-55 VR, 14.2 Mp, 3 inch
554 lei Reducere la Nikon D3100 kit AF-s 18-55mm VR DX + Rucsac + SD 16GB + Filtru Hoya 52mm + Trepied

Nikon D3100 kit AF-s 18-55mm VR DX + Rucsac + SD 16GB + Filtru Hoya 52mm + Trepied

Promotie Nikon D3100 kit AF-s 18-55mm VR DX + Rucsac + SD 16GB + Filtru Hoya 52mm + Trepied

Prezentare NIKON D3100

Aparatul foto NIKON D3100 incredibil de usor de utilizat este raspunsul oricarei familii pentru fotografii frumoase. Indiferent daca este momentul unui portret de familie sau o imagine clara a bebelusilor in miscare, modul Ghid va arata cum sa realizati fotografii extraordinare in cel mai scurt timp. D-Movie va permite sa inregistrati filme full HD si sa surprindeti actiunea la calitate extraordinara, indiferent daca este zi sau noapte. Motorul avansat EXPEED 2 de procesare a imaginii de la Nikon maximizeaza performanta senzorului CMOS de 14,2 megapixeli pentru imagini incredibil de clare in culori intense. Incredibil de usor pentru un DSLR; D3100 ofera modalitatea simpla de a surprinde imagini superbe cu frumoasa dumneavoastra familie, indiferent unde ati merge.

Sensibilitate la lumina ISO ridicata (100-3200) – se poate extinde pana la 12.800:
Dispune de o setare ISO automat si poate fi extins pana la ISO 12.800 utilizand setarea Hi2. Permite viteze mai mari ale declansatorului pentru a reduce semnificativ riscul unor imagini neclare cand fotografiati subiecti in miscare rapida sau obiecte in lumina scazuta.

Mod GHID
Asistenta incorporata rapida si usor de utilizat. Va intreaba despre imaginea pe care doriti sa o realizati si optimizeaza in mod automat setarile pentru rezultate de calitate. Pe ecran sunt afisate imagini exemplificatoare pentru a vedea ce se intampla cu imaginea daca utilizati setarile sugerate.

D-Movie – filme Full HD (1920 x 1080)
Inregistreaza filme frumoase de inalta definitie (HD) cu sunet. Senzorul de imagine de mari dimensiuni al aparatului foto si sensibilitatea ridicata ISO ofera o calitate exceptionala a imaginii. Puteti utiliza obiective NIKKOR pentru a obtine efecte cinematice si puteti face ajustari simple ale filmelor, in aparatul foto, prin stergerea scenelor sau salvarea anumitor cadre ca imagini.

Vizualizare in timp real cu selector automat scena
Faciliteaza modul in care puteti compune imagini utilizand monitorul LCD. Selectorul automat scena va selecta cel mai bun mod pentru scena si subiectul pe care doriti sa le surprindeti, iar AF cu servomecanism permanent (AF-F) va mentine subiectii in zona de focalizare fara a fi nevoie sa apasati butonul de eliberare a declansatorului.

Monitorul LCD de inalta rezolutie, de 7,5 cm (3 inci)
Permite vizualizarea facila a informatiilor esentiale oferite de aparatul foto si asigura vizualizarea si editarea placuta a fotografiilor dumneavoastra.

Sistem de focalizare automata extrem de clar cu 11 puncte
Asigura focalizare automata rapida si precisa in intregul cadru. Patru moduri zona AF, inclusiv AF cu urmarire 3D, asigura rezultate clare chiar daca subiectul dumneavoastra nu este centrat, se misca repede sau este complet imprevizibil.

Active D-Lighting
Retine automat detalii in evidentieri si umbre pentru imagini extraordinare cu contrast natural.

Picture Control
Va permite personalizarea aspectului sau emotiei imaginii inainte de fotografiere. Alegeti din cele sase setari: Standard, Intens, Neutru, Monocrom, Portret si Peisaj.

Functiile extinse de editare incorporate in aparatul foto
Va permit editarea si imbunatatirea imaginilor si filmelor prin intermediul aparatului foto. Ofera tehnici precum corectie ochi rosii si retusare rapida, precum si o serie de efecte de filtru.

Corp usor si ergonomie superioara
O priza ferma asigura manevrarea confortabila a aparatului foto. Functii de control dedicate pentru functiile utilizate frecvent, cum ar fi vizualizare in timp real, D-Movie si moduri de eliberare a declansatorului, fac utilizarea o placere.

Senzorul de imagine CMOS in format DX de 14,2 megapixeli
Asigura imagini fidele realitatii, in culori intense, cu zgomot redus si gradatii line ale tonurilor.

Motorul de procesare a imaginii EXPEED 2
Ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.

NIKON D3100 18-55 VR

NIKON D3100 18-55 VR

Nikon D3100 este un aparat foto de tip DSLR, foarte compact, cu numeroase dotari si functii ce ii vor multumi chiar si pe cei mai exigenti fotografi:

 • Un performant senzor CMOS cu rezolutie 14.2 MP
 • Un ecran LCD generos de 3″
 • Filmare Full HD la o rezolutie de 1920×1080 (1080p) cu 24 fps si sunet
 • Live View cu AF bazat pe detectia contrastului
 • Curatare automata a senzorului
 • 11 puncte de focus cu functie 3D Tracking
 • Sensibilitate ISO 100-3200 (extins 12800)
 • Fotografiere in rafala cu 3fps
 • Procesor de imagine EXPEED 2
 • Posibilitatea ajustarii pozelor facute direct din camera
 • Acumulator cu capacite si autonomie crescute
 • Obiectiv de kit Nikon AF-S 18-55mm f/3.5-5.6 DX VR cu stabilizare de imagine
 • O multitudine de scene presetate, functie de detectie a fetei si multe alte dotari care il fac o alegere perfecta pentru un fotograf care doreste doar ce este mai bun.
D3100 Product Tour
D3100 Product Tour
Detalii tehnice
Tipul aparatului foto Model Nikon D3100
Tip Aparat foto digital cu reflexie unica prin obiectiv
Calitatea Imaginii Rezolutie efectiva (Mp) 14.2
Rezolutie inregistrata (Mp) 14.8
Senzor imagine CMOS
Dimensiune senzor (mm) 23,1 x 15,4
Filmare Full HD
Dimensiune imagine L – (pixeli) 4608 x 3072
Dimensiune M (pixeli) 3456 x 2304
Dimensiune imagine S (pixeli) 2304 x 1536
Display Monitor LCD 2.7 inchi
230.000 puncte
Optica Baioneta Canon EOS
Obiectiv Montura obiectiv Montura Nikon F (cu contacte AF)
Obiective compatibile AF-S sau AF-I NIKKOR
Vizor Optic Tip Vizor cu o singura lentila pentru reflexie cu pentaoglinda la nivelul ochilor
Acoperire cadru vizor Aprox. 95% orizontal si 95% vertical
Marire vizor Aprox. 0,8x (50mm f/1.4 la infinit, -1,0 m-1)
Control focalizare Tip focalizare TTL AF
Mod Focalizare AF punct unic, AF zona dinamica, AF zona auto, AF urmarire 3D (11 puncte)
Focalizare automata Modulul senzor focalizare automata Nikon Multi-CAM 1000 cu detectare de faza TTL, 11 puncte de focalizare (inclusiv 1 senzor de tip incrucisat) si luminator de asistenta AF (distanta aprox. 0.5 pana la 3 m/1 ft. 8 inci pana la 9 ft.10 inci)
Punct de focalizare 11 puncte
Blocare focalizare Focalizarea poate fi blocata prin apasarea pana la jumatate a butonului de eliberare a declansatorului (AF cu un singur servomecanism) sau prin apasarea butonului AE-L/AF-L
Control expunere Sensibilitate ISO ISO100-3200
Tip obturator Electronic, vertical
Viteze obturator 30-1/4000 sec
Moduri de expunere Moduri automate (auto; auto, [fara blit]); programat auto cu program flexibil (P); automat cu prioritate expunere (S); automat cu prioritate diafragma (A); manual (M); moduri scena (portret; peisaj; copil; sport; prim-plan; portret de noapte; peisaj de noapte; petrecere/interior; plaja/zapada; asfintit; amurg/zori; portret animal de casa; lumanari; flori; culori de toamna; alimente); moduri efecte speciale (vedere de noapte; schita color; efect miniaturizare; culoare selectiva; silueta; cheie inalta; cheie joasa)
Balans de alb Moduri automate (auto, auto [blit oprit]), moduri scena (portret, peisaj, copil, sport, prim-plan, portret de noapte), automat programat cu program flexibil (P), automat cu prioritate declansator (S); automat cu prioritate diafragma (A); manual (M)
Compensare expunere +/- 5 EV / 1/3 trepte
Blocare expunere Luminozitate blocata la valoarea stabilita prin butonul AE-L/AF-L
Blit Blit incorporat Da
Control blit TTL: blit de umplere balansat i-TTL si blit umplere standard i-TTL pentru SLR cand este utilizat senzor de imagine RGB de 420 pixeli.
Blit de umplere balansat iTTL disponibil cu bliturile incorporate si dispozitivele SB-900, SB-800, SB-600 sau SB-400 sau cand este selectata masurarea matriciala sau central-evaluativa.
Blitul de umplere standard i-TTL este disponibil cu blitul incorporat si cu dispozitivele SB-900, SB-800, SB-600 sau SB-400, cand este selectata masurarea punctuala (modul blitz poate fi setat utilizand functiile de control Speedlight cu SB-900, SB-800 si SB-600).
Diafragma automata: Disponibila pentru SB-900/SB-800 si obiective CPU.
Automat non-TTL: Dispozitivele de blit compatibile includ SB-900, SB-800, SB-80DX, SB-28DX, SB-28, SB-27 si SB-22S.
Blit manual cu prioritate distanta: Disponibil cu SB-900 si SB-800
Compensare blit -3 pana la +1 EV in pasi de 1/3 EV
Sistem creativ de iluminare Iluminare fara fir avansata compatibila cu SB-900, SB-800 sau SU-800 ca dispozitiv de comanda.
Functie de comunicare informatie culoare blit este compatibila cu blitul incorporat si unitatile blit compatibile CLS
Performante Antipraf DA
Limba meniu Chineza (Simplificata si traditionala), Ceha, Daneza, Olandeza, Engleza, Finlandeza, Franceza, Germana, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Norvegiana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Spaniola, Suedeza, Turca
Sistem de reducere a prafului Sistem de curatare a senzorului de imagine, Date de referinta pentru curatare praf imagine (este necesara aplicatia software optionala Capture NX 2)
Cupla accesorii Cupla 518 ISO standard cu piedica de siguranta
GPS GP-1 (disponibil separat)
Memorie si alimentare Suport stocare SD (Secure Digital), SDHC, SDXC, Eye-Fi
Alimentare: Acumulator Li-ion EN-EL14
Intrare / Iesire Iesire HDMI C HDMI
Conectivitate PC USB de mare viteza
Caracteristici fizice Dimensiuni (L x I x A) 124 x 96 x 74,5
Greutate 500 g
Tamrac 5546 Adventure 6 – Grey

Tamrac 5546 Adventure 6 este un rucsac foto foarte compact, ideal pentru a transporta un aparat reflex pe film sau digital, cu un zoom standard atasat, obiectiv suplimentar, blitz si alte cateva accesorii.

Filtru Hoya HMC UV (C) 52mm

Filtru de corectie ce opreste razele ultraviolete sa ajunga pe film/senzor.
Are efect la peste 2000m altitudine si pe litoral.
Mai poate fi folosit si ca filtru de protectie pentru obiectiv.
Suprafata sticlei este tratata antireflex multistrat.
Modelul (C) are rama mai ingusta decat modelul (0).

SanDisk SD 16GB ULTRA 30mb/s Bulk

Card de memorie Secure Digital High Capacity 16GB Sandisk Ultra ce asigura o viteza de transfer de pana la 30MB/s (200x). Ideal pentru aparatele foto care necesita spatii generoase de stocare si viteze extrem de ridicate.

Se conformeaza standardului de viteza UltraHighSpeed I; functioneaza in orice aparat ce accepta carduri SDHC, dar beneficiaza de un plus de viteza la aparatele si cititoarele compatibile UHS-I.

Fancier WT3530 – trepied foto + husa

Trepiedul WT3530 este confectionat din materiale usoare si rezistente ceea ce va ajuta la transport si la manevrarea functiilor. Picioarele sunt confectionate din aluminiu, iar capul de trepied este confectionat din plastic dur rezistent.

Leave a Reply