Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Accesorii utile in filmare pe care am de gand sa le cumpar anul acesta

Mi-am propus in anul acesta sa cumpar cateva accesorii foarte utile pentru ca filmele pe care le realizez sa fie cat mai fluide si bine realizate. Cred ca un sistem de stabilizare special pentru telefoane, o lampa cu led-uri si un slider video extensibil ar fi foarte potrivite pentru acest lucru.

In urma cu cateva luni, de Black Friday Pro am avut cateva dorinte si una din ele a fost indeplinita. Am cumparat un minitrepied bun, un Manfrotto PIXI EVO. In lista de dorinte era inclus si un Sunrise TS-702 Camera Track Slider dar am ezitat sa-l cumpar pentru ca nu parea suficient de stabil si nici sistemul de deplasare al camerei mu parea destul de fluid. Acum am trepiede suficiente dar nu am reusit sa cumpar un slider bun la un pret acceptabil, nu am suficiente lampi pentru a acoperii toate unghiurile si nici un sistem de stabilizare bun inca nu am. Asa ca, acum am o alta lista rezonabila de dorinte.

Accesorii foto-video

Accesorii foto-video

Dupa cum poate unii ati observat din postarile si filmele mele, eu nu fotografiez cu un aparat foto si nici nu filmez cu o camera de filmare. Totul realizez cu telefonul mobil. Asa ca un sistem stabilizare video GP174B cu contragreutate pentru camere video mi-ar prinde bine. Nu costa mai mult de 180 lei si poate fi folosit inclusiv pentru telefoane si camere video de actiune. Suportul de stabilizare GP174B poate indeplini functii de trepied sau monopied. Picioarele de trepied sunt extensibile si au trei pozitii de blocare.

Cum nu am suficienta lumina si inca telefoanele nu se comporta suficient de bine in lumina scazuta un panou LED Manfrotto ML840H cu 84 de leduri ar fi o alegere buna. Si pentru ca mie imi place mobilitatea, un panou led cu acumulator incorport este formidabil pentru ce fel de filmari fac eu. Acest panou LED este un hibrid intre lampa cu lumina continua si blit. Asa ca daca sunteti fotograf eu va recomandat sa-l aveti in dotare. La photosetup.ro costa cam 1.000 lei dar eu cred ca merita banii. Si va spun din perspectiva unui utilizator de produse Manfrotto, atat trepiede cat si lampi video. In urma cu cateva luni am cumparat o lampa cu LED-uri Manfrotto Lumie MUSE si sunt foarte multumit de ea.

Va spuneam mai sus ca am renuntat sa cumpar slider-ul Sunrise TS-702 pentru ca nu-mi inspira suficienta calitate, asa ca am cautat un slider mai bun. Dynaphos V2-370 este un slider video extensibil care desi nu depaseste 37 de centimetri se extinde aproape dublu, pana la 64 de centimetri. Are numai 1,7 kg si suporta echipamente cu o greutate maxima de 8 kg. Il trec in lista si abia astept sa “trag cateva cadre” de pe el. Costa in jur de 1.000 lei, pret care il consider destul de acceptabil pentru un asemenea tip de slider.

Ar mai ramane o cusca pentru camera si accesorii, dar inca nu m-am hotarat daca sa o trec in lista de dorinte. Oricum, daca intra, probabil ca Sunrise HSR-611 BMCC Cage este cea pe care o includ. Este realizata pentru camerele BlackMagic Cinema dar cred ca se potriveste si la un smartphone. La yellowstore.ro costa acum cu 50% mai putin, cam 500 lei, un pret redus destul de bun.

Daca aveti si voi dorinte ca ale mele nu ezitati sa accesati link-urile de mai jos si sa va cumparati produsele:

Sistem Stabilizare Video Polaroid cu contragreutate si functii de trepied sau monopied

Manfrotto ML840H Panou LED

Sunrise HSR-611 Blackmagic Cinema Camera Cage

Sistem de stabilizare video GP174B cu contragreutate si functii de trepied sau monopied

Sistem de stabilizare video GP174B cu contragreutate si functii de trepied sau monopied

Manfrotto ML840H panou LED

Manfrotto ML840H panou LED

Slider video extensibil Dynaphos V2-370

Slider video extensibil Dynaphos V2-370

Sunrise HSR-611 BMCC Cage

Sunrise HSR-611 BMCC Cage

Accesoriile mele foto video
Accesoriile mele foto video

One comment on “Accesorii utile in filmare pe care am de gand sa le cumpar anul acesta

  1. […] putea edita si exporta filmele in format 4k. Tot ca planuri de viitor, am de gand sa cumpar cateva accesorii foto video mai performante si sa postez mai multe filme, poate chiar saptamanal. In 2016 o sa public cateva […]

Leave a Reply