Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Accesorii foto-video pe care le cumpar de Black Friday Pro

Daca vrei sa-ti echipezi studioul foto-video cu echipamente noi fa-o acum! Magazinele de specialitate au trei zile de reduceri in care poti cumpara tot ce ai nevoie. De exemplu, eu am pus ochii pe cateva accesorii foto-video de care am nevoie pentru filmari cat mai bine realizate.

Iata trei accesorii pe care vreau sa le cumpar de Black Friday Pro daca preturile lor se reduc:

De la Yellow Store vreau un slider Sunrise TS-702 Camera Track Slider, vreau o cusca Walimex Pro DSLR Video Cage iar de la Photosetup un trepied Manfrotto PIXI EVO.

Sa va explic de ce am nevoie de aceste accesorii:
Pentru filmare lina si video panning am nevoie de Sunrise TS-702 Camera Track Slider. Are patru roti directoare care se pot bloca independent, picioarele se pot ajusta pe teren accidentat, poate fi montata pe un trepied si suporta greutatea unui DSLR. Buna si pentru telefonul meu mobil cu care filmez si fotografiez.
Cusca Walimex Pro DSLR Video Cage pentru camere foto si video ajuta la stabilizarea miscarii atunci cand filmezi din mana si pentru ca este “plina de gauri” poti prinde alte accesorii de care ai nevoie in filmare. Ca de exemplu, un microfon, o lumina sau un monitor video, ori toate la un loc.

Specificatii Walimex Pro DSLR Video Cage:
Dimensiuni exterioare: 16,4 x 19,4×8 cm;
Dimensiuni interioare: 12,4 x 18,4 cm;
Greutate: 630g;
Conector camera: 1/4 inch;
Conector trepied:1/4 inch, 3/8 inch;
Material: aluminu;

Manfrotto PIXI revine cu o versiune noua, evoluata, EVO, capabila sa suporte aparate foto DSLR cu obiective de pana la 2,5 kg, excentric axului, in deplina siguranta. Eu am prima versiune de PIXI si pot spune ca mini trepiedul este construit pentru a satisface cerintele celor ce au nevoie de un trepied usor, portabil si rezistent. URA, L-AM CUMPARAT – vezi filmul de mai jos!.

Planul este facut, intrebarea care mai ramane este, ce sa fac daca nu scad preturile? Sa le cumpar ori sa astept Black Friday din luna noiembrie? Daca vreti sa aflati raspunsul urmariti blogul si veti afla daca le-am cumparat.

Spor la cumparaturi si lumina buna!

Sunrise TS-702 Camera Track Slider

Sunrise TS-702 Camera Track Slider

Walimex Pro DSLR Video Cage

Walimex Pro DSLR Video Cage

Trepied Manfrotto PIXI EVO

Trepied Manfrotto PIXI EVO

Accesoriile mele foto video
Accesoriile mele foto video
Minitrepied Manfrotto PIXI EVO
Minitrepied Manfrotto PIXI EVO

3 comments on “Accesorii foto-video pe care le cumpar de Black Friday Pro

  1. […] urma cu cateva luni, de Black Friday Pro am avut cateva dorinte si una din ele a fost indeplinita. Am cumparat un minitrepied bun, un […]

  2. […] mai avut o lista de dorinte de Black Friday Pro si am reusit sa cumpar un minitrepied. Pentru resul produselor din lista stocurile au fost deja […]

  3. […] prima data trepiedul PIXI EVO gandul a fugit la droidul B1 din Razboiul stelelor si l-am trecut in lista mea de dorinte. Nu stiu cum a fost facuta asocierea in creier dar cred ca este una buna. Dupa asta m-am gandit cu […]

Leave a Reply