Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

1.000 de lei Reducere la aparatul foto mirrorless Samsung NX1000

Daca vrei sa-ti pastrezi amintirile din vacanta fa poze de calitate cu aparatul foto mirrorless Samsung NX1000! Acum il ai la promotie. Fiti profesionisti, e simplu!

Aparat foto Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

Descrierea aparatului foto Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm

Aspectul exterior al camerei NX1000 este la fel de impresionant.
Corpul modern si stralucitor adauga un nivel superior de eleganta si de rafinament unui obiect care, de obicei, este mai degraba functional decat frumos.

Senzor APS-C de 20.3 MP
Noul senzor de calitate profesionala CMOS APS-C de 20.3 MP, personalizat pentru sistemul NX, produce imagini care rivalizeaza cu cele ale oricarui DSLR de calitate superioara. Fiecare pixel individual are o zona mare pentru senzor si primeste mai multa lumina, garantand niveluri scazute de zgomot, o gama dinamica larga si o diferentiere precisa a culorilor. Sensibilitatea mai mare va permite sa fotografiati in conditii de lumina redusa, fara granularitate mare sau alt tip de zgomot. Noul senzor mai ofera, de asemenea, capacitatea de iesire video Full HD.

Wi-Fi (Smart Link)
Uitati ca trebuie sa aduceti cu dvs. cablul potrivit. Conexiunea Wi-Fi incorporata va permite sa partajati instantaneu momentele speciale cu prietenii si cu familia, chiar si cand sunteti in miscare. Incarcati fotografii pe Facebook si Twitter sau trimiteti-le prin e-mail direct din camera foto NX1000 catre persoanele dragi. O tasta rapida si dedicata Smart Link va ajuta sa salvati cu usurinta fotografiile pe care le-ati facut pe orice smartphone compatibil, deschizand si mai multe posibilitati de partajare.

Captare la viteza mare
Capacitatea de captare la viteza mare a camerei NX1000 va permite sa surprindeti momente trecatoare si obiecte in miscare rapida, fara a necesita un modul de senzor separat. Sistemul NX este prevazut cu o focalizare automata de viteza extrem de mare care poate rivaliza cu aproape orice alt sistem de camere foto. Algoritmul sau complet nou, avansat, ofera o focalizare automata mai rapida si mai precisa. Camera NX1000 poate fotografia cu o secventiere de 8 cadre pe secunda, pentru o fotografiere continua imbunatatita.

ISO cu spectru variat (12800, 7 intervale)
ISO cu spectru variat face ca orice conditii de iluminare sa fie perfecte. Posibilitatea de a fotografia la ISO 12800 utilizand setarile normale, chiar si in conditii de iluminare slaba, va permite sa obtineti gradatii tonale bogate si culori realiste. De asemenea, veti putea surprinde imagine clare, precise ale obiectelor in miscare.

Inregistrare video stereo Full HD la 1080p
Capacitatea integrata de inregistrare video Full HD la 1080 30p face ca NX1000 sa transforme filmarea cu o camera statica intr-o forma de arta. Alegeti cu incredere dintr-o gama larga de unghiuri de vizualizare si niveluri de zoom. Senzorul de imagine CMOS fara oglinda ofera o focalizare automata precisa chiar in timp ce fotografiati.

Recunoastere inteligenta automata 2.0
Functia Recunoastere inteligenta automata 2.0 a camerei NX1000 analizeaza in mod automat mediul de fotografiere si alege tipul de scena cel mai potrivit, pentru cele mai bune rezultate posibil. Recunoasterea inteligenta automata 2.0 analizeaza elementele-cheie din compozitie si regleaza automat cele 16 moduri de fotografiere si cele 4 moduri de filmare, pentru a realiza cea mai buna fotografie.

Aparat foto Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm

Caracteristici generale:
Tip senzor: CMOS
Pixeli efectivi (Mp): 20.3
Tip obiectiv: Samsung NX S2050NB
Diagonala ecran (inch): 3
Suport inregistrare: SD, SDHC, SDXC

Puteti achizitiona un Samsung NX1000 de culoare alba sau neagra cu 1.000 de lei reducere ori puteti alege un alt aparat foto mirrorless:

[OFERTE EXPIRATE]
Promotie Camera foto digitala SAMSUNG NX1000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3 inch, alb
Promotie Camera foto digitala SAMSUNG NX1000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3 inch, negru

Leave a Reply