Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

54% Reducere la Olympus E-P5

Mai mult de jumatate din pret reducere (-2.600 lei) pentru un aparat foto mirrorless exceptional: Olympus PEN E-P5. Cu asa reducere uriasa (-54%), merita sa treci la noile tipuri de aparate foto si sa lasi vechiul DSLR in vitrina cu amintiri.

Olympus PEN este descendetul celebrului aparat PEN-F, mostenind nu doar designul ci si filozofia ci si filozafia acestuia: dimensiuni reduse, fiabilitate si usurinta in utilizare. Olympus E-P5 este un aparat foto mirrorless, cu obiective interschimbabile, robust si elegant ce se adreseza deopotriva fotografilor amatori cat si celor profesionisti ce nu vor sa transporte un aparat mare si greu.

Fotografii se pot bucura de o calitate foarte buna, similara cu cea a unui DSLR, multumita noului senzor cu 16 megapixeli si puternicului procesor TruePic VI. De asemenea, E-M5 este primul aparat ce este dotat cu noul sistem de stabilizare a imaginii (IS) pe 5 axe, permitand fotografierea cu timpi mai lungi cu pana la 5 trepte.

Conectivitatea WIFI va da posibilitatea sa fotografiati de la distanta, direct de la ecranul tactil al smartphone-ului dvs, sau puteti inregistra locatia GPS de pe telefon pe fiecare fotografie pe care o realizati. De asemenea, puteti sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri. Este o functie foarte utila atat pentru fotojurnalisti cat si pentru fotografii de studio ce au nevoie de un transfer rapid si sigur al datelor.

Caracteristici cheie:

 1. Senzor Live MOS 16.1Mpx
 2. Procesor de imagine TruePic VI
 3. Ecran tactil LCD rabatabil de 3.0″
 4. Filmare Full HD 1080p (MOV & AVI)
 5. Wi-Fi incorporat
 6. Stabilizare de imagine pe 5 axe
 7. AF rapid cu Touch Focus & Touch Shutter
 8. Rafala de 9 fps
 9. Timp minim 1/8000s
 10. Blit incorporat cu capacitati Wireless
 11. Vizor electronic optional VF-4

Prezentare Olympus E-P5

Inconfundabil PEN, fara echivoc premium.
Inspirat de legendara camera PEN-F din 1963, modelul E-P5 in stil retro a beneficiat de o transformare care impinge dimensiunile imaginii de calitate in secolul 21. Reinterpretarea de design este inconfundabil in stilul PEN, fara echivoc premium.

Calitatea intalneste viteza
E-P5 ofera aceeasi calitate a imaginii precum inovatorul model Olympus OM-D, pentru cadre care se potrivesc cu standardele imagistice oferite de camerele D-SLR. De asemenea, ofera o viteza de obturator mecanic de pana la 1/8000s – perfect pentru a scoate in evidenta calitatea obiectivelor de mare viteza pentru efecte de defocalizare in conditii de fotografiere luminoase sau pentru subiecti in miscare rapida – de la apa care curge, la miscarile de aripi ale unei pasari.

O lume intreaga de posibilitati WiFi.
E-P5 exceleaza in conectivitate wireless: va permite sa fotografiati de la distanta, dar la fel de repede ca de pe aparatul de fotografiat, direct de la ecranul tactil al telefonului smartphone sau va permite sa inregistrati locatia GPS de pe telefon pe fiecare fotografie pe care o realizati. Imaginile pot fi ulterior partajate usor prin intermediul telefonului, protejand in acelasi timp datele. Este incredibil de usor.

FAST AF cu capabilitati avansate
FAST AF disponibil pe modelul E-P5 aduce calitati impresionante. Focalizarea este capabila sa surprinda parti specifice ale imaginii, mai bine chiar decat un aparat foto D-SLR – toate prin utilizare tactila. Modul de decalaj de mare viteza reduce timpul intre declansare si expunere la minimum o fractiune de secunda – pentru a capta chiar si subiectii cei mai rapizi in miscare.

La cateva secunde de setarile cheie.
Ergonomic pozitionate pentru confort si viteza, cele doua cadrane de pe E-P5 va permit sa extindeti domeniul de exprimare creativa: reglati diafragma si expunerea, apoi, prin schimbarea functiei de pe cele doua cadrane, cu o simpla miscare rapida a manetei, ajustati ISO si balansul de alb cu exact aceeasi actiune. E-P5 va ofera posibilitatea de personalizare pentru stilul cel mai apropiat de fotografiere – permitandu-va sa mergeti direct la functiile cele mai utilizate pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.

Stabilizare pe 5 axe a imaginii cu IS Auto
Obtineti cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii creat vreodata. Detecteaza chiar si axe pe care stabilizarea nu este necesara, cum ar fi pentru efecte de panning.

Electronic Viewfinder optional
Adaugarea unui viewfinder VF-4 optional va ofera un factor de marire de 1.48x (35mm conversie: 0.74x), mai mare chiar decat la modelele D-SLR. Este mai clar decat predecesorul sau, cu o rezolutie de 2.36 milioane de puncte.

Photo Story & 12 filtre artistice
Creativitate cu fotografiile realizate: puteti spune o poveste prin combinarea mai multor fotografii intr-un singur cadru ca un colaj sau sa realizati un aspect deosebit prin adaugarea a 12 Filtre Art.

Focus Peaking pe MF Assist
Afisajul arata zone de interes pe display, de forma unor margini negre sau albe, ajutandu-va sa optimizati calitatea fotografiilor atunci cand se utilizeaza focalizarea manuala.

Fotografierea in rafala cu 9 cps
Cu capacitati de procesare de mare viteza de pana la 9 cadre pe secunda, puteti capta cu usurinta chiar si subiectii cu cea mai rapida miscare.

Fotografiere cu interval de timp
Realizati secvente incredibile in care timpul pare sa se miste mai repede, datorita fotografierii prietenoase si caracteristicilor inregistrarii de tip time lapse.

Live Bulb cu histograma
In timp ce modul Live Bulb va permite sa realizati si captati cadre cu expunere lunga, acum aveti si avantajul suplimentar dat de histograma pentru a urmari setarile exacte.

Ecran tactil rabatabil de 3.0″
Display-ul rabatabil de 3″ este prima alegere pentru incadrarea usoara, revizuirea si partajarea de fotografii si filme. Puterea imagistica a acestui monitor este caracterizata prin reproducerea culorilor vii si a nivelurilor ridicate de contrast cu rezolutie imbunatatita de pana la 1.037k puncte, pentru vizualizare imbunatatita si posibilitati de incadrare. Mecanismul de inclinare va permite sa realizati confortabil fotografii si filme, chiar si la unghiuri extreme.

Filmare FULL HD
Creeaza filme superbe si fara discontinuitati in Full HD 1080 30p. Te vei bucura de cea mai buna calitate a filmelor oferita de o camera compacta in prezent. Cu Full HD, materialul este realist, continuu, luminos si clar. Filmele devin o oglinda fascinanta a vietii cand sunt urmarite pe un televizor Full HD cu diagonala mare.

Blit integrat
Blitul incorporat aduce lumina in orice scena, ori de cate ori este nevoie de iluminat suplimentar. Este discret integrat pentru a nu distrage atentia de la liniile elegante ale designului camerei. In plus, blitul incorporat poate controla alte unitati blit fara fir, pentru iluminare perfecta de fiecare data.

OI.SHARE 2.0
Oriunde va aflati, impartasiti cele mai bune fotografii cu familia si prietenii – fara fir, simplu si rapid. Tot ce trebuie este aplicatia gratuita OI.Share instalata pe smartphone-ul iOS, Android sau pe tableta. Conectati camera foto prin WLAN si de fiecare data cand lansati aplicatia, fotografiile realizate cu camera se vor sincroniza automat pe ecranul aparatului. Puteti selecta cu usurinta fotografiile pe care doriti sa le importati si puteti adauga chiar si efecte diferite cu filtrele art in aplicatia in sine. Apoi aveti posibilitatea sa partajati cu usurinta fotografiile utilizand aplicatia SNS in comunitatile online si retelele de socializare precum Facebook si Flickr.

16 megapixeli
Pentru filme full-size de inalta calitate, fotografii si printuri de pana la 16 megapixeli. Folosind un senzor Live MOS se obtine o calitate mai buna a imaginii, cu un interval dinamic ridicat si mai putin zgomot pentru o mai buna detaliere a imaginii, in special in conditii de lumina scazuta.

Indicator de nivel
Aceasta functie utila va ajuta sa pastrati fotografiile digitale si clipurile video la un nivel optim prin faptul ca va arata nivelul de inclinare in raport cu linia reala a orizontului.

Sensibilitate extinsa
Puteti extinde gama ISO a senzorului aparatului foto pentru a reduce valorile ISO, permitandu-va sa obtineti rezultate mai bune fara supraexpunere cand sunt folosite obiective luminoase cu setarile de diafragma larga, in conditii de fotografiere luminoase.

Control wireless al flash-ului
Creati lumina ideala in orice scena datorita flexibilitatii nelimitate si din orice punct prin crearea unui numar de trei iesiri de blit extern care pot include oricate dispozitive flash externe, toate acestea putand fi gestionate prin diferite canale fara fir.

ACCESSORY PORT 2
Puteti extinde capacitatea modelului PEN prin adaugarea a numeroase accesorii, cum ar fi un vizor electronic (de exemplu, VF-4), un flash electronic (de exemplu, FL-14), un set de adaptor de microfon (de exemplu, SEMA -1).

Compatibilitate EYE-FI
Un card Eye-Fi iti permite sa incarci automat imaginile prin WiFi. Fiind compatibil cu camera, cardul poate fi activat si dezactivat dupa preferinte direct din meniul de setari. Daca simti nevoia sau daca ai prins momentul potrivit, poti partaja fotografii si filme de pe camera direct cu alte dispozitive. Le poti transfera pe dispozitivul mobil si le poti partaja cu prietenii si familia prin retelele tale de socializare.

Olympus Pen E-P5 body

Olympus Pen E-P5 body

Leave a Reply