Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

500px reda imaginile captate cu Lytro Illum

De curand site-ul 500px.com permite incarcarea imaginilor captate cu aparatul foto inovator Lytro Illum. Din aceasta luna puteti achizitiona aparatul foto Lytro Illum Light Field si din Romania.

Lytro Illum light field camera este un aparat foto cu totul inovator, capabil sa va ofere “fotografii vii”, punctul de focalizare al acestora fiind ales ulterior declansarii, pe parcursul vizionarii pe ecranul tactil sau pe calculator.

Illum nu percepe in mod traditional imaginile, el capteaza informatii despre unghiul razelor de lumina, permitandu-i sa se calculeze si sa controleze ulterior diferite perspective puncte de focalizare. Aceste imagini sunt interactive, dand sansa privitorului sa aleaga punctul in care doreste sa fie realizat focusul. Puteti focaliza oriunde si oricand in cadrul imaginii obtinute, pe fundal sau pe subiect.

Lytro Illum Light Field Digital dispune de o optica de exceptie, obiectivul cu zoom optic 8x si diafragma constanta f/2.0 putand realiza imagini macro de la 0 mm. Utilizarea aparatului este foarte facila, multumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii.

Lytro Illum Light Field

Lytro Illum Light Field

Vezi imagini captate cu Lytro Illum Light Field pe http://500px.com/lytro.

OK, am priceput, este un aparat foto inovator si imaginile se vad interesant pe monitor, dar sa ne lamureasca si pe noi cineva cum se pot lista. Se listeaza ca un film, .gif, cu mai multe cadre ori doar primul cadru?

Aparat foto Lytro Illum Light Field

Aparat foto Lytro Illum Light Field

Calitatea Imaginii
SENZOR: 1/1.2″ (10.82 x 7.52 mm) Light Field
FORMAT FISIERE: LFP
REZOLUTII INREGISTRATE: 7728×5368
Optica
ZOOM OPTIC: 8x Zoom
DISTANTA FOCALA Echivalent: 30-250mm
Control focalizare
MOD FOCALIZARE: Manual
Control expunere
VITEZE OBTURATOR: Maxim 1/4000
Memorie si alimentare
CARDURI MEMORIE COMPATIBILE: SD; SDHC; SDXC
Intrare / Iesire
INTERFATA COMPUTER: USB 3.0
Display
DISPLAY LCD: 4.0″ LCD Rear Touch Screen Tilt (384,000 pixels)
ECRAN RABATABIL: DA
Conectivitate
WIFI: Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac built-in

Leave a Reply