Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

45% Reducere la cele mai vandute carti Nemira in 2013

Profita de promotie si fa-ti norma de cultura generala! Citeste cele mai bune carti la pret promotional.

Pentru editura Nemira, anul 2013 a insemnat aparitia multor titluri de referinta, care i-au asigurat fidelitatea cititorilor. Pentru a va multumi va ofera o reducere de pana la 45% pentru cel mai bine vandute 50 de volume din anul trecut.

Promotie carti Nemira cu 45% Reducere

Promotie carti Nemira cu 45% Reducere

Mai jos, am selectat doua titluri, speram, interesante pentru dvs.:
Inclestarea Regilor – George R.R. Martin (Hardcover)45% Reducere

Inclestarea regilor este cel de-al doilea volum din saga fantasy Cantec de gheata si foc si continuarea volumului Urzeala tronurilor. Aceasta saga este o complexa intriga politica, cu dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni disparuti demult.

Timpul si-a iesit din matca. Vara de zece ani, linistita si imbelsugata, isi anunta sfarsitul, iar raceala dura a iernii se apropia ca o bestie infuriata. Cei doi conducatori care asigurasera linistea taramului, Lordul Eddard Stark si Robert Baratheo, au cazut prada intrigilor si tradarii. De la fortareata Dragonstone pana la taramurile amenintatoare din Winterfell, haosul a pus stapanire pe toata suflarea, iar pretendentii la tronul celor Sapte Regate sunt hotarati sa isi impuna vointa prin foc si distrugere.

„Un razboi pentru succesiunea la tron intoarce fratii unii impotriva altora, intr-o lupta armata si politica fara precedent. Sapte familii nobiliare sunt prinse in infruntare, iar viata si avutia lor depind de eternul joc al santajului, al intrigilor si al rapirilor, al magiei. Universul creat de Martin este de o bogatie fara precedent, plin de personaje devorate de setea de putere, impinse dincolo de limitele onoarei si ale tradarii. Continuarea extraordinara a regalului fantasy inceput cu Urzeala tronurilor.” Library Journal

Inclestarea Regilor - George R.R. Martin

Inclestarea Regilor – George R.R. Martin

Autor: George R.R. Martin
Titlu original: A Clash of Kings
Traducere de: Laura Bocancios
Promotiile: Top 50 Nemira, Urzeala tronurilor
Colectiile: George R. R. Martin, Nautilus SF
ISBN: 978-606-579-236-4
Numar pagini: 1040
Numar volume: 1
Format: Hardcover 145 x 215 mm
Aparitie: Nov 2011
Domeniu: SF, Fantasy & Horror

Almanahul Anticipatia 201345% Reducere
Noua ediţie a Almanahului Anticipaţia cuprinde articole de știință, interviuri cu personalități din lumea științei și inovaţiei tehnologice, articole ale unor prestigioşi scriitori SF străini sau români, povestiri SF şi Fantasy, articole de film, bandă desenată, articole referitoare la premiile Nobel 2012 şi foarte multe informaţii preţioase pentru cei pasionaţi de science-fiction, eseu şi reflecţie filosofică sau articole de popularizare a ştiinţei.

Almanahul Anticipatia 2013

Almanahul Anticipatia 2013

Promotia: Top 50 Nemira
Colectia: Anticipatia
ISBN: 9771453298009
Numar pagini: 240
Numar volume: 1
Format: Soft 165 x 235 mm
Aparitie: Nov 2012
Domeniu: SF, Fantasy & Horror

Leave a Reply