Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

300 lei Reducere la Televizorul LED LG 32LB5610 de 81 cm

Cumpara acum televizorul led LG 32LB5610 de 81 cm (32 inch), Full HD, IPS, MCI 100, Triple XD Engine, MHL cu rama metalica si platesti doar 1.059 lei!

Tv Led LG 32LB5610, 81 cm (32 inch), Full HD, IPS, MCI 100, Triple XD Engine, MHL, Rama metalica

Tv Led LG 32LB5610, 81 cm (32 inch), Full HD, IPS, MCI 100, Triple XD Engine, MHL, Rama metalica – OFERTA EXPIRATA

Televizorul nu se mai afla in oferta la magazinul online Azerty dar poate il gasesti la evoMAG.

Prezentare LG 32LB5610

Ecran IPS rezistent cu unghi larg de vizualizare si claritatea imaginilor în mişcare

  • Secretul din spatele unghiului de vizualizare superior la televizoarelor LED LG este ecranul. Tehnologia IPS utilizată de LG reprezintă motivul pentru care televizoarele LED LG au ecrane mai rezistente care afişează imagini mai clare şi mai naturale.
  • Tehnologia IPS redă cele mai fidele culori ale imaginii originale prin fiecare pixel al rezoluţiei HD. De aceea tehnologia IPS este folosită de profesionişti şi în transmisiunile TV.
  • Tehnologia IPS afişează cele mai consistente culori şi cel mai bun contrast din orice unghi de vizualizare dintre toate ecranele LCD.
  • Tehnologia IPS este categoric superioară ecranelor convenţionale din punct de vedere al redării unor imagini în mişcare foarte clare şi fluide.
  • Ecranele IPS sunt stabile şi solide, foarte rezistente la şocuri. Ecranele cu aliniament vertical al cristalelor lichide au nevoie de ceva timp să-şi revină după ce au fost bruscate. Ecranul IPS revine la starea normală de funcţionare mult mai rapid decât unul cu aliniament vertical datorită aranjamentului LCD orizontal unic.

Triple XD Engine
Bucuraţi-vă de perfecţiunea culorii, a contrastului şi a clarităţii datorită Triple XD Engine. Cea mai nouă şi avansată tehnologie LG, Triple XD Engine, oferă cel mai înalt grad de excelenţă în privinţa culorii, contrastului şi clarităţii, pentru cea mai bună calitate a imaginii şi performanţă.

Picture Wizard III
Picture Wizard III vă permite să ajustaţi uşor elementele imaginii, cum ar fi nivelul de negru, culoare, nuanţă, precizie şi nivelurile de iluminare LED.

DivX HD
Televizoarele LG sunt DivX Certified şi pot reda videoclipuri DivX de până la 1080p HD. Vizionaţi o varietate mare de conţinut premium de pe internet prin intermediul DivX HD.

TIME MACHINE 2
Cu noua versiune updatata a popularei functii LG Time Machine, puteti inregistra programele TV preferate putand astfel sa le derulati, puneti pauza sau revedea.

SISTEM BOXE PE 2.1 CANALE
Experimentati cea mai buna calitate a sunetului si a imaginii. Cu sistemul de boxe pe 2.1 canale, cele doua boxe plus un woofer produc un sunet real de o profunzime incredibila. Parca ati avea propria sala de cinema acasa.

VIRTUAL SURROUND PLUS
Functia Virtual Surround Plus imita efectul de sunet surround si adauga un efect de sunet de sus in jos. Acest efect ii ofera ascultatorului senzatia ca sunetul provine din tavan chiar de deasupra lui. Cu sunetul invadand din aproape toate directiile puteti experimenta un sunet tridimensional mult mai realist.

CLEAR VOICE II
Bucurati-va de un dialog clar si audibil cu Clear Voice II. Functia Clear Voice II recunoaste automat si mareste volumul vocilor din filme si emisiuni pentru a le distinge mai bine de sunetul de fundal.

MODUL SMART SOUND
Bucurati-va de o sonorizare optimizata pentru fiecare tip de divertisment. Activati modul Smart Sound pentru a selecta in mod automat egalizatorul cel mai potrivit pentru continutul pe care il vizionati. Indiferent ca este vorba despre muzica, filme, emisiuni sportive sau jocuri, nu mai este necesar sa setati manual modul de sonorizare adecvat pentru ca televizorul va face acest lucru pentru dumneavoastra, oferindu-va sonorizarea perfecta pentru propriul divertisment.

USB MOVIE
Conectati-va dispozitivul USB sau hard disk-ul extern la portul USB pentru a vizualiza continutul pe ecranul televizorului.

ECONOMISIRE INTELIGENTA A ENERGIEI
Functia de economisire inteligenta a energiei limiteaza consumul de energie pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator. Acesta functie presupune controlul iluminarii LED pentru ajustarea stralucirii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio si functia Standby Mode Zero care permite televizorului sa intre in stare de hibernare, folosind astfel zero energie.

Televizor LED LG 81 cm (32") 32LB5610, Full HD, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, Time Machine II, MHL, CI+

Televizor LED LG 81 cm (32″) 32LB5610, Full HD, TruMotion 50Hz, MCI 100, Ecran IPS, Time Machine II, MHL, CI+

Detalii tehnice
General Model 32LB5610
Diagonala cm / inch 81 cm / 32 inch
Tip ecran Panou IPS
Smart TV Nu
Tehnologie 3D Nu
Format Full HD
Rezolutie (pixeli) 1920 x 1080
TruMotion 50 Hz
MCI 100
Tuner Digital Da (DVB-T2 / C / S2)
Diverse Triple XD Engine
24p Real Cinema
Picture Wizard III
DTS
Decodor Dolby Digital
Voce Clara II
Optical Sound Sync
Virtual Surround
Conectivitate HDMI x 1
Iesire audio digitala (optica) x 1
Component x 1
Compozit (AV) x 1
Casti (3.5mm) Da
CI (Slot) Da
USB 2.0 x 1
Scart (RGB) x 1
Caracteristici Fizice Culoare Negru
Putere consumata (W) 41

Leave a Reply