Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

300 lei Reducere la Epilator Philips Lumea SC2001/01

Epilarea este o placere cu Philips Lumea, mai ales ca, acum epilatorul este la promotie. Profita de oferta si eplieaza-te definitiv!

Philips Lumea SC2001/01 previne regenerarea parului, distrugandu-l total!

Epilator Philips Lumea

Epilator Philips Lumea

Pentru a vă bucura de o piele fină în fiecare zi!
Sistemul de îndepărtare a părului Philips Lumea IPL face minuni în prevenirea reapariţiei părului pe întreg corpul. Impulsurile delicate de lumină, aplicate cu regularitate, păstrează pielea fină ca mătasea în fiecare zi.

Catifelare de durată

  • Bucuraţi-vă de piele fină în fiecare zi
  • Eficient fără efort

Îndepărtarea părului cu tehnologia IPL

  • Adaptat pentru utilizare sigură în confortul casei dumneavoastră.
  • Adecvat pentru diverse tipuri de păr și piele.

Delicat și eficient, chiar şi pe pielea sensibilă

  • Cinci setări reglabile de energie luminoasă
  • Zone de aplicare

Libertare maximă fără bătăi de cap

  • Confort fără fir
  • Fără piese de schimb

Eficient fără efort
Studiile noastre clinice au indicat o reducere semnificativă a părului după numai două tratamente bisăptămânale, şi oprirea definitivă din creştere a părului după patru până la cinci tratamente bisăptămânale. Pentru menţinerea acestor rezultate, este suficient să repetaţi tratamentul la un interval de patru – şase săptămâni. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia în funcţie de creșterea părului.

Tehnologia IPL
Philips Lumea utilizează o tehnologie inovatoare pe bază de lumină numită IPL (lumină intens pulsată), derivată din tehnologia utilizată în saloanele profesionale de frumuseţe Philips a adaptat această tehnologie pentru utilizare sigură și eficientă în confortul casei dvs. Philips a colaborat cu dermatologi de marcă pentru a dezvolta sistemul nostru inovator de îndepărtare a părului. Timp de peste 10 ani am realizat cercetări de piaţă extensive pe segmentul consumatori, cu peste 1.500 de voluntari.

Fără piese de schimb
Epilatorul Philips Lumea este o soluţie completă, gata de utilizare chiar din cutie. Mai important, nu necesită lămpi de schimb sau gel.
Adecvat pentru diverse tipuri de păr și piele

Philips Lumea are acţiune eficientă asupra părului blond închis (natural), şaten şi negru. Ca şi alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea NU este eficient pe părul roşcat, blond deschis sau alb/cenuşiu. Philips Lumea NU este adecvat nici pentru pielea foarte închisă la culoare.

De secole, femeile, dar si barbatii incearca tot felul de metode pentru indepartarea parului nedorit. Metodele clasice (rasul, epilatul cu ceara, cremele sau aparatele) sunt mai mult sau mai putin eficiente, cu efecte nedorite dupa utilizare (foliculite superficiale, dermite de contact, fire crescute pe sub piele). Sa nu uitam de durere, care este un element subiectiv, dar pentru majoritatea persoanelor destul de important si de timpul investit in functie de metoda aleasa.
In ultimii ani cosmetica si medicina estetica au facut mari progrese tehnice care vin in ajutorul persoanelor care sufera de pilozitate in exces. Ma refer desigur la “epilarea definitiva”. Acest mod de epilare este posibil cu ajutorul aparatelor laser si IPL. Cele mai raspandite sunt aparatele IPL, care sunt lampi ce emit lumina intens pulsata, lumina ce este captata de melanina (pigmentul) de la nivelul bulbului firului de par. Astfel acesta va fi distrus, rezultand o epilare de lunga durata. Este bine ca inainte de inceperea unui astfel de tratament sa va adresati medicului dermatolog pentru a cunoaste limitele de utilizare. Exista conditii patologice care interzic un astfel de tratament, de exemplu infectiile acute ale pielii, virozele cutanate, bolile de colagen, psoriazisul, limfoamele cutanate sau alt fel de neoplasm atat la nivel cutanat, cat si sistemic. De asemenea, unele medicamente pot predispune la fototoxicitate: unele antibiotice, antidepresive, medicatie antiacneica etc. Alunitele (nevi in termeni medicali) sunt leziuni pigmentare care sunt influentate de lumina emisa si se recomanda a fi evitate pe cat posibil.
Raspunsul la tratament este mult influentat de tipul de piele si culoarea parului, fiind foarte eficient pe piele deschisa, dar par mai inchis la culoare (tocmai ca lumina sa se concentreze pe bulbul firului de par). Mare atentie trebuie avuta si cu expunerea la soare, pielea bronzata capteaza lumina emisa si exista risc de arsura si leziuni depigmentate nedorite.
Este important sa stim cum ne pregatim pentru un astfel de tratament: parul trebuie ras (pentru ca lumina sa fie concentrata la nivelul bulbului), nu se recomanda expunerea la soare o anumita perioada de timp, inainte de inceperea tratamentului si dupa, in functie de raspunsul pielii fiecaruia, adica de roseata (eritemul) produs in timpul tratamentului.
In concluzie, desi nu este o epilare chiar definitiva, utilizata mai mult timp duce la rarirea fierelor de par in proportie de 80% si este de departe metoda cea mai eleganta de indepartare a parului in exces din zonele nedorite ale corpului. Efectuata corect, la recomandarea specialistilor este o adevarata “binecuvantare” pentru multe persoane, atat femei cat si barbati.

Dr. dermatolog Ana Faca

Promotie Epilator Philips Lumea SC2001

Promotie Epilator Philips Lumea SC2001

Leave a Reply