Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Prezentare Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Filtru Auto Clean

Cumpara acum un aparat de aer conditionat Samsung Boracay AR12TKWQ Inverter si toata vara ai racoare in casa.

O noapte cu un somn neliniştit vă poate strica ziua. De aceea, funcţia Somn plăcut de la aparatul de aer conditionat Samsung creează în dormitorul dvs. o ambianţă ideală şi confortabilă. Cu ajutorul unui sistem exact de control al temperaturii şi cu reglajul automat al umidităţii, toate cele trei etape esenţiale ale somnului sunt protejate de umiditate şi căldură, pentru ca dvs. să vă treziţi complet odihnit şi pregătit pentru o nouă zi. Funcţia Somn plăcut elimină minutele şi orele preţioase de somn pierdut, consumând totodată cu până la 36% mai puţină energie în comparaţie cu modul normal de răcire.

Aparat de aer conditionat SAMSUNG Boracay AR12TKWQ, 12000BTU/h, Clasa energetica A, Inverter

Aparat de aer conditionat SAMSUNG Boracay AR12TKWQ, 12000BTU/h, Clasa energetica A, Inverter

Consum energetic zero în regim standby
Evitând irosirea energiei la pornire şi oprire şi cu ajutorul tehnologiei de control îmbunătăţite, aparatul de aer condiţionat de la Samsung vă ajută să reduceţi semnificativ consumul de energie. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung vă ajută să faceţi economii chiar şi când este oprit. Panoul de control îmbunătăţit utilizează cantităţi minuscule de energie când este oprit, rezultând astfel o economie mai mare decât la aparatele convenţionale de aer condiţionat.

Filtru HD complet
Cu ajutorul filtrului de înaltă densitate complet de la Samsung, puteţi să asiguraţi curăţenia şi prospeţimea camerei dvs. Filtrul HD complet filtrează mai bine, înlăturând cele mai mici particule microscopice de praf şi transformând aerul poluat în aer curat, plin de energie. Şi curăţarea filtrului devine mai comodă. Trebuie doar să curăţaţi filtrul cu un jet de apă care îndepărtează murdăria. Aer curat şi proaspăt cu o curăţare simplă şi uşoară a filtrului.

Strat protector antibacterial
Datorită structurii unice a stratului protector antibacterian, filtrul poate colecta particule mici de praf şi virusuri invizibile. Bucuraţi-vă de protecţia completă împotriva bacteriilor nedorite, pentru ca dvs. să respiraţi aer mai curat şi mai proaspăt.

Racire Turbo
Noul aparat de aer condiţionat Samsung funcţionează la viteză maximă în modul Turbo, pentru a atinge rapid temperatura selectată. Răciţi instantaneu spaţiul cu noua tehnologie de răcire Turbo de la Samsung.

Dezumidificare
Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung nu permite ca locuinţa dvs. să rămână umedă şi înăbuşitoare. Noul aparat de aer condiţionat de la Samsung este cea mai bună alegere pentru îndepărtarea umidităţii excesive din mediul dvs. Sigur nu este nevoie să goliţi o găleată cu apă!

Curatare automata
Poate nu ştiaţi că un aparat de aer condiţionat poate produce mucegai şi răspândi microbi. Acest lucru se întâmplă din cauză că diferenţa dintre temperatura internă şi cea externă creează umiditate în interiorul unităţii, iar umiditatea înseamnă bacterii. Soluţia? Aparatele de aer condiţionat de la Samsung prezintă funcţia de curăţare automată, care păstrează automat ventilatorul în funcţiune chiar şi după ce opriţi echipamentul, menţinând astfel unitatea interioară uscată şi inodoră şi prevenind răspândirea microbilor.

Eventual, vezi topul celor mai ieftine aparate de aer conditionat in 2013.

Caracteristici generale:
Capacitate incalzire (BTU): 12000;
Capacitate de racire (BTU): 12000;
Clasa de energie racire: A;
Clasa de energie incalzire: A;
Tip filtru: Auto Clean;
Inverter: Da;
Kit instalare inclus: Nu;
Putere consumata la incalzire (W): 1110;
Putere consumata la racire (W): 1090;
Montaj standard inclus: Nu;
Telecomanda: Da

Functii:
Ventilare: Da;
Incalzire: Da;
Timer: Da;
Dezumidificare: Da;
Hotstart: Nu;
Sleep/Night mode: Da;
Auto: Da;
Alte functii: Smart Saver, Mod turbo, Mod silentios;

Leave a Reply