Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

300 de lei reducere la aparatul foto digital Nikon COOLPIX L610, 16MP

Acum Nikon Coolpix L610 costa doar doar 699 de lei si este insotit de trei cadouri. Profita de oferta si cumpara un aparat foto de calitate la pret redus.

Cadourile pe care le primesti la cumpararea unui aparat foto digital Nikon COOLPIX L610 sunt: husa foto CS-L08 pentru Coolpix L610, card de memorie SanDisk SDHC 8GB, Class 10 si incarcator Nikon Energizer Mini Charger + 2AA 2000mAh. Valoarea cadourilor este de 202 de lei.

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610, 16MP

Aparat foto digital Nikon COOLPIX L610, 16MP

Un aparat foto compact usor de utilizat si inteligent, Nikon COOLPIX L610 cu zoom optic de 14x surprinde perfect momentele magice.

De la cadre de sarbatoare cu unghi larg si prim-planuri cu familia si prietenii la prim-planuri extraordinare cu obiecte aflate la distanta, obiectivul NIKKOR impresionant si senzorul de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din fundal se combina pentru a asigura imagini clare, in culori naturale, chiar si cand fotografiati in lumina scazuta.
Tehnologiile inteligente Nikon, precum reducere mecanica a vibratiilor, pastreaza imaginile si filmele clare. Selectorul automat scena va asigura ca veti surprinde fotografii frumoase in orice situatie.

Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic de 14x (25 – 350 mm): bucurati-va de claritate si culoare superioare in toate fotografiile si filmele, gratie tehnologiilor Nikon avansate in domeniul obiectivelor.
Mod macro realizati prim-planuri extraordinare in modul macro. Focalizeaza de la infinit pana la o apropiere de 1 cm.

Panorama facila 360°/180°: miscati aparatul foto vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod de fotografiere 3D: realizati o imagine 3D care poate fi redata pe televizoare si computere compatibile 3D.

Senzor CMOS de 16 MP cu iluminare din fundal: senzorul de imagine extrem de sensibil face ca fiecare pixel sa primeasca mai multa lumina pentru a asigura imagini clare in orice lumina.

19 moduri scena: surprindeti fotografii extraordinare prin selectarea modului potrivit situatiei de fotografiere. Sau fotografiati in Modul automat facil si lasati Selectorul automat scena sa selecteze modul scena optim pentru dumneavoastra.

Mod automat facil cu Sistem de control inteligent AF: aparatul foto selecteaza automat cea mai buna metoda de focalizare pentru rezultate clare, indiferent care este subiectul si unde este pozitionat in cadru.

Anti-incetosare. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) pentru imagini clare in lumina scazuta. Functia de detectie a miscarii compenseaza miscarea aparatului foto si a subiectului. Modul Peisaj de noapte va permite sa realizati imagini clare in lumina scazuta.

Meniu retusare: imbunatatiti fotografiile in aparatul foto cu o serie de filtre si efecte. Include optiuni precum Culoare selectiva, care converteste imaginea in monocromie si adauga o pata de culoare dupa dorinta, si Filtru stea, care adauga efect de stele obiectelor luminoase.

Inregistrare film Full HD (1080p): inregistrati actiunea cu sunet stereo. Un buton pentru inregistrare video faciliteaza pornirea inregistrarii.

Ecran LCD de 7.5 cm (3.0 inci) cu 460.000 de puncte: bucurati-va de fotografii si filme distractive, in interior si in exterior, gratie monitorului LCD cu unghi larg de vizualizare, strat antireflexii si functie de ajustare a luminozitatii.

Sistem mecanic de reducere a vibratiilor (VR): surprindeti imagini si filme fara imagini miscate gratie sistemului automat de reducere a vibratiilor de la Nikon, care contracareaza in timp real efectele miscarii aparatului foto.

Baterii AA: aparatul foto este alimentat de doua baterii AA, care sunt disponibile oriunde in lume.

Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii.

Transfer fara fir: compatibil cu carduri Eye-Fi X2 (sau versiune ulterioara). Transferati fotografiile digitale (in format JPEG) direct pe telefon sau pe computer, apoi conectati-va la Internet pentru a va bucura de serviciul Nikon de impartasire a fotografiilor, my Picturetown.

Leave a Reply