Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

30% Reducere la Camera Foto Digitala SAMSUNG NX2000

Acum ai chiar 1.600 lei reducere la camera foto digitala SAMSUNG NX2000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3.7 inch si o poti cumpara cu doar 1.299 lei.

Camera foto smart Samsung NX2000 ii face pe fotografii amatorii sa se simta ca profesionistii, ajutandu-i sa realizeze fotografii si sa transmita povestiri captivante cu mai mare usurinta.

[OFERTA EXPIRATA]

Cu camera foto Samsung NX2000 faceti mai mult decat sa fotografiati, spuneti o povestire. Senzorul ultrasensibil CMOS APS-C de 20.3 MP va permite sa creati imagini pline de detalii si culori care aprind imaginatia. Iar ecranul tactil WVGA generos de 3.7 inchi (93,8 mm) ofera mult spatiu pentru a va exersa indemanarea, fiind ideal pentru fotografii amatori ca dvs. Deoarece copierea de rezerva ar trebui sa fie la fel de usoara ca si crearea fotografiilor, funcţia AutoShare transmite simultan pe smartphone toate fotografiile pe care le realizati. Veti dispune acum de o copie suplimentara a fotografiilor, pe care o puteti trimite fara efort prietenilor si familiei.

Senzor CMOS APS-C de 20.3 MP
Poate ca nu sunteti un fotograf profesionist, dar cu senzorul CMOS APS-C de 20.3 MP puteti realiza, cu siguranta, fotografii de nivel profesional. Senzorul ofera cea mai ridicata rezolutie din clasa sa, ajutandu-va sa realizati imagini de calitate inalta, in culori realiste. Cea mai inalta rezolutie pentru clasa de camere foto compacte standard cu obiectiv intersanjabil (CSC), in mai 2013. Deoarece dispune, de asemenea, de cel mai mare senzor utilizat pentru o camera foto fara oglinda, cu dimensiuni de 23,5 x 15,6 mm, colecteaza mai multa lumina. Aceste calitati fac ca senzorul sa fie extraordinar pentru fotografii defocalizate si pentru realizare de imagini clare in situatii de iluminare redusa.

Camera foto digitala SAMSUNG NX2000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3.7 inch

Camera foto digitala SAMSUNG NX2000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3.7 inch

Ecran complet tactil WVGA de 3.7 inchi (93.8 mm)
Camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 este echipata cu cel mai mare ecran pentru clasa sa, cu un afisaj extraordinar WVGA de 3.69 inchi (93. mm) care ne ofera foarte mult spatiu pentru a ne examina si edita capodoperele. Cel mai mare ecran tactil disponibil pentru clasa de camere foto compacte cu obiectiv intersanjabil (CSC), în mai 2013. Veti avea parte de un ecran complet tactil, fara butoane fizice de meniu care sa ocupe spatiul pretios. Functia comoda cu zoom prin ciupire va permite sa mariti sau sa micsorati prin ciupire in caseta de focalizare automata sau sa mariti si sa micsorati imaginile in modul de redare. Afisajul ofera intregul spectru de culori, pentru ca tot ceea ce vedeti pe ecran sa corespunda cu ce ati fotografiat.

AutoShare
Trimiteti imediat toate fotografiile pe care le realizati catre telefonul mobil, prin conexiunea Wi-Fi, pentru a face copierea de rezerva si transferul fotografiilor de inalta calitate cu mare usurinta. Configurati functia AutoShare o data, iar camera o va salva ca setare implicita. AutoShare aplica si etichete GPS cu ajutorul dispozitivului smartphone.

NFC
Camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 duce fotografia la un nou nivel datorita modulului rapid si usor de conectare a camerei foto la smartphone sau la tableta prin NFC (Near Field Communication). NFC va asigura in mod automat o conexiune Wi-Fi, pentru a putea transfera ceea ce fotografiati. Amplasati dispozitivul langa camera foto pentru a gasi si a activa cu usurinta aplicatia Samsung SMART CAMERA.

Modul inteligent
Fotografiile pe care le creati spun povestiri care rivalizeaza cu cele create de profesionisti. Setarile Modului inteligent, precum Cascada si Urma luminoasa, va permit sa fotografiati frumusetea caderilor de apa sau miscarea fluida a urmelor de lumina. Utilizati functia Stop cadru pentru a surprinde actiunile rapide din jurul dvs. sau imbinati diverse expuneri cu functia Ton bogat pentru a crea imagini evocatoare. Lasati functia Fotografiere creatoare sa amplifice emotia din fiecare scena sau moment pe care il surprindeti.

Inregistrare 3D de cadre statice si film
Faceti ca imaginile statice si videoclipurile din vacanta sa iasa in relief pe ecran cu ajutorul functiei True 3D Creator. Sistemul cu obiectiv intersanjabil al camerei foto Samsung SMART CAMERA NX2000 va permite sa fotografiati cadre statice si sa realizati filme 3D cu ajutorul obiectivului Samsung 2D/3D de 45 mm. Dupa ce ati terminat de fotografiat, faceti-i pe prietenii de acasa sa se simta de parca ar fi fost cu dvs., prezentandu-le aventuri incredibil de realiste pe un televizor HDTV compatibil 3D.

Filmare Full HD 1080 30p
Camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 nu are aspectul unei camere video, insa este capabila sa filmeze videoclipuri Full HD 1080/30p. Cu o performanta fara compromisuri, sprijinita de un obiectiv de 18 – 200 mm si capacitatea de zoom amplu, camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 realizeaza filme cursive, cu aspect profesionist, care sunt redate foarte bine pe televizorul dvs. HDTV. Cand sunteti gata de spectacol, interfata HDMI va permite sa va transmiteti viziunea direct pe ecranul mare al televizorului.

SAMSUNG NX2000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3.7 inch

SAMSUNG NX2000 cu obiective interschimbabile, 20.3 Mp, 3.7 inch

Fotografiere continua la 8 cps
Cand fotografiati o actiune rapida, surprindeti fara efort intreaga secvenţa cu o serie de cadre statice extraordinar de clare. Camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 va permite sa fotografiati continuu la o viteza ultrarapida de 8 cadre pe secunda, pentru a va asigura ca veti obtine fotografia dorita. Sistemul avansat de focalizare automata ofera o claritate deosebita pentru subiectii in miscare rapida, iar decalajul redus la declansarea obturatorului va permite sa surprindeti momentul din zbor, inainte ca subiectul sa iasa din cadru.

ISO 100 – 25600
Puteti fotografia un portret cu aspect natural chiar si in intuneric, menţinand in mod surprinzator culorile si detaliile. Functia ISO actualizata cu spectru variat a camerei foto Samsung SMART CAMERA NX2000 permite fotografierea la valori ISO de pana la 25.600, fiind astfel mai sensibila la lumina decat modelul anterior si realizand imagini mult mai clare. Fotografiati in intuneric, in interior sau in exterior, si bucurati-va de imagini cu minimum de zgomot si neclaritate.

Noul motor pentru imagini DRIMe IV
Indiferent daca fotografiati in modul 2D sau 3D, procesorul de imagini DRIMe IV surprinde cu precizie toate momentele speciale, la o calitate extraordinara. Este mai rapid decat motoarele pentru imagini DRIMe anterioare din aceasta serie, iar reproducerea imbunatatita a culorilor si reducerea eficienta a zgomotului va asigura ca va veti bucura de imaginile dvs. pastrate pe filme la calitate Full HD imbunatatita.

Viteza a obturatorului de 1/4.000 sec.
Aveti la dispozitie o fractiune de secunda pentru a realiza acea fotografie despre care familia va discuta timp de cateva generatii. Datorita vitezei de 1/4.000 s a obturatorului si sistemului rapid de focalizare automata, camera foto Samsung SMART CAMERA NX2000 va permite sa surprindeti un biciclist in timpul unei intoarceri rapide sau un practicant de snowboard in aer, fara vreo umbra de neclaritate cauzata de miscare.

i-Function
Sistemul i-Function va ajuta sa reglati cu usurinta setarile principale ale camerei prin intermediul unui singur buton si al inelului de focalizare de pe lentila, fara a mai folosi corpul camerei. Proiectata deopotriva pentru incepatori si experti, i-Function va permite sa alegeti rapid setarile cele mai adecvate momentului si experientei dvs.

Samsung NX2000 alb kit 20-50mm

Samsung NX2000 alb kit 20-50mm

Caracteristici principale:
Tip senzor: CMOS
Pixeli efectivi (Mp): 20.3
Tip obiectiv: Samsung NX 20-50 mm
Diagonala ecran (inch): 3.7
Suport inregistrare: SD, SDHC, SDXC

2 comments on “30% Reducere la Camera Foto Digitala SAMSUNG NX2000

 1. […] Aparat foto Samsung NX2000 negru kit 20-50mm f/3.5-5.6 + Geanta Foto Tamrac 4236 Jazz 36 neagra + trepied foto-video Hama Star […]

 2. Performanta inalta, devenita portabila, pe care fotograful in permanenta miscare nu a avut-o niciodata la asemenea calitate. Camera foto NX2000 este echipata cu un senzor nou, ultrasensibil, CMOS APS-C de 20,3 MP si cu un sistem hibrid avansat de focalizare automata, pentru a oferi imagini detaliate care sterg diferenta dintre un profesionist si un entuziast.

  • Senzor avansat CMOS APS-C de 20,3 MP
  Demn de fotografii profesionisti, dar realizat pentru entuziasti, senzorul CMOS APS-C de 20,3 MP, prevazut acum cu AF cu detectare de faza, ofera imagini de calitate inalta si culori realiste, la cea mai inalta rezolutie din clasa sa. Este, de asemenea, ideal pentru defocalizarea fotografiei, datorita dotarii cu cel mai mare senzor utilizat la o camera foto fara oglinda. Senzorul, care are dimensiunile 23,5 mm x 15,7 mm, capteaza mai multa lumina, pentru ca dvs. sa puteti crea fotografii minunate fara zgomot, chiar in situatii de iluminare slaba.

  • Sistem hibrid avansat AF
  Sistemul hibrid AF (focalizare automata) combina AF cu detectare de faza si AF de contrast, pentru o focalizare automata mai rapida si mai corecta. AF cu detectare de faza determina aproape instantaneu distanta la care se afla subiectul, iar AF de contrast realizeaza reglajul fin al focalizarii, pentru un contrast maxim. Datorita unui decalaj al declansarii incredibil, sistemul hibrid AF permite fotografierea mai rapida a unor imagini clare, cu detalii precise.

  • Fotografiere continua la 8cps
  Cand fotografiati o actiune rapida, precum un jucator de tenis care se intinde pentru o lovitura la fileu, surprindeti intreaga secventa fara efort, printr-o serie de scene statice extrem de clare. Camera foto NX2000 va permite sa fotografiati continuu la o viteza ultrarapida de 8 cadre pe secunda, pentru a va asigura ca veti obtine fotografia dorita. Sistemul avansat de focalizare automata ofera o claritate deosebita pentru subiectii care se misca rapid, iar decalajul redus al declansarii va permite sa surprindeti momentul din zbor, inainte ca subiectul sa iasa din cadru.

  • Conectivitate Wi-Fi si NFC
  Conectivitatea WIFI va da posibilitatea sa folositi retele wireless pentru a transmite fotografiile sau filmele inregistrate spre calculatorul dumneavostra, spre un server sau spre publicare imediata in diferite site-uri..

  • Aplicatia Samsung SMART CAMERA
  Descarcati aplicatia Samsung SMART CAMERA care va ofera Remote Viewfinder, AutoShare si MobileLink, fara a mai fi necesara descarcarea fiecarei aplicatii individual. In loc sa porniti cele trei aplicatii pe rand pe smartphone, le puteti deschide pe toate trei deodata, prin simpla atingere cu un deget.

  •Ecran tactil de 3.7″ si 1.152.000 pixeli
  Utilizarea aparatului este foarte facila, mutumita comenzilor amplasate ergonomic si a ecranului LCD tactil ce permite accesarea rapida a diferitelor functii si o buna vizualizare a imaginilor.

  • Noul procesor pentru imagini DRIMe IV
  Cu ajutorul DRIMe IV veti putea surprinde cu acuratete momentele speciale din viata dvs. Este foarte rapid oferind o calitate superioara a reproducerii culorilor si reducerea zgomotului de imagine.

  • Film Full HD (1080 / 30p)
  Camera foto NX2000 nu arata, ca o camera video, dar are capacitatea de a realiza filme de cea mai buna calitate la calitate Full HD la 1080 / 30p. Cand sunteti gata de spectacol, o interfata HDMI va permite sa va transmiteti viziunea chiar pe ecranul mare al televizorului.

  • ISO cu spectru variat (100 ~ 25.600)
  Pentru a realiza imagini realiste de interior sau de exterior, noaptea, este posibil sa aveti nevoie de o valoare ISO mai ridicata decat permit majoritatea camerelor foto. Camera foto NX2000 va permite sa fotografiati pana la ISO 25.600, fiind de doua ori mai sensibila la lumina fata de modelul precedent, pentru ca dvs. sa realizati instantanee la viteza mare, cu un minimum de zgomot si neclaritate, chiar si in conditii de iluminare redusa.

  • Modul inteligent
  Atingeti Mod inteligent pentru a avea acces la o varietate de setari care va ajuta sa obtineti fotografia perfecta, de fiecare data, chiar daca nu sunteti profesionist. Surprindeti o scena la viteza mare cu Captura sport sau lasati setarea Ton bogat sa creeze fotografii suprarealiste, extraordinare, cu culori care par sa iasa din ecran. Este suficient sa alegeti modul pe care il doriti si sa realizati fotografia perfecta.

  • HDMI
  Aveti nevoie doar de un cablu HDMI pentru a conecta camera foto / video direct la televizor, la computer sau la playerul DVD. Cu ajutorul camerei foto / video, realizarea unor videoclipuri de calitate profesionista este la fel de usoara ca si partajarea acestora.

Leave a Reply