Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

Canon EOS 5D Mark III body – full frame, 22Mpx, ecran 3.2 inci

Prezentare aparat foto Canon EOS 5D Mark III body – full frame, 22Mpx, ecran 3.2 inci.

Seria Canon EOS sunt aparate foto reflex digitale extrem de versatile si robuste, ce ofera performante deosebite, gandite in special, pentru fotografii profesionisti, indiferent de aplicatie: studio, fotoreportaj sau fotografie de eveniment.

Prezentare Canon EOS 5D Mark III

Canon EOS 5D Mark III ofera performante imbunatatite pe toate planurile fata de EOS 5D Mark II. Un nou senzor full-frame de 22.3 MP ofera imegini de o calitate excelenta. Echipat cu cel mai nou procesor, DIGIC 5+, EOS 5D Mark III detine atat functii video imbunatatite cat si un control audio mai bun.

CANON EOS 5D Mark III

CANON EOS 5D Mark III

Principalele atribute ale aparatului EOS 5D Mark III sunt:

  • Senzor full-frame de 22.3 MP
  • Autofocus in 61 de puncte
  • Fotografiere continua la 6fps
  • Sensibilitate nativa ISO 100-25600
  • Inregistrare video Full HD cu control manual
  • Procesor DIGIC 5+, 14-bit
  • Protectie impotriva intemperiilor
  • Ecran de 8.11cm (3.2-inch) 1040k puncte
  • Mod HDR

Capturati imagini de inalta calitate, pline de detalii, cu ajutorul senzorului CMOS de 22,3 megapixeli si al procesorului de imagine DIGIC 5+. Culorile sunt luminoase, dar naturale, iar detaliile fine sunt conservate chiar si in zonele intunecate, respectiv luminoase.

Performante de inalta calitate, chiar si in conditii de lumina redusa
EOS 5D Mark III ofera o calitate superba a imaginii, indiferent de conditiile de iluminare. Fotografiati cu aparatul in mana chiar si dupa apusul soarelui, multumita intervalului de sensibilitate ISO 100–25.600 (poate fi extins la ISO 102.400)

Focalizare automata panoramica in 61 puncte
Focalizati rapid si precis, chiar si pe subiectii care nu se afla in centru, cu un sistem de focalizare automata panoramica in 61 de puncte. 41 de puncte de tip incrucisat (din care cinci sunt de tip dublu incrucisat, cu sensibilitate suplimentara) asigura urmarirea precisa a obiectelor aflate in miscare.

Fotografiere continua la viteza mare
Tineti pasul cu actiunea la 6 cps, inregistrand pana la 16.270 de imagini JPEG continue pe un card UDMA mod 7, intr-o singura rafala.

Imagini cu interval dinamic ridicat
Conservati detaliile atat in zonele luminoase cat si in cele intunecoase, cu ajutorul sistemului HDR de creare a imaginilor, integrat in camera.

Clipuri video Full HD cu control manual
Realizati filme Full HD de inalta calitate, la rezolutia de 1080p. Utilizati comenzile manuale si gama cuprinzatoare de obiective EF de la Canon pentru a obtine efecte vizuale cinematografice.

Sunet de calitate exceptionala
Oferiti materialului video coloana sonora pe care o merita. EOS 5D Mark III inregistreaza sunet stereo digital la 48 kHz si ofera control manual asupra nivelului sunetului. O mufa de microfon extern standard de 3,5 mm permite utilizarea microfoanelor de la terti, iar o mufa pentru casti permite monitorizarea sunetului in timpul inregistrarii.

Functii de editare integrate in camera
Incepeti fluxul de operatii pentru editarea digitala inainte de a ajunge acasa. Evaluati imaginile, pe o scara de la 1 la 5, si comparati doua imagini simultan pe ecran. Utilizati procesarea RAW direct in camera pentru a explora posibilitati creatoare, precum conversia alb-negru si nivelul de alb retrospectiv.

Construita pentru orice destinatie
Carcasa de magneziu asigura rezistenta si durabilitate, fara surplus de greutate. Etansarea impotriva intemperiilor asigura protectie la praf si umezeala.

The EOS 5D Mark III. Creativity, redefined.
The EOS 5D Mark III. Creativity, redefined.
Canon EOS 5D Mark III : Eye of the mind (Official demo)
Canon EOS 5D Mark III : Eye of the mind (Official demo)

Leave a Reply