Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

2.500 de lei reducere la televizorul Smart TV 3D LED Samsung UE55ES7000

Super reducere! Platesti cu 2.500 de lei pe televizorul Smart TV 3D LED Samsung UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB. In plus, mai primesti si 2 perechi de ochelari 3D.

Televizorul Samsung UE55ES7000 face parte dintr-o promotie cu pana la 25% reducere.

Televizor Smart TV 3D LED Samsung UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB + 2 perechi de ochelari 3D

Bucurati-va de o vizionare mai inteligenta prin continut si functii imbunatatite!
Patrundeti intr-o lume a divertismentului online prin noul continut imbunatatit, care va este oferit de trei dintre cele mai recente servicii Samsung – Kids, Fitness si Family Story. Aplicatia Samsung Kids imbina divertismentul de acasa cu programe educative benefice, Samsung Fitness va permite sa mentineti rutina exercitiilor zilnice in confortul de acasa, iar Samsung Family Story are grija ca pretioasele dvs. momente de familie sa fie memorate si partajate cu usurinta pe televizorul Smart TV. Experimentati acasa continutul uluitor Full HD 3D, prin functia 3D Explore. Aceste uimitoare functii noi ale Samsung TV Smart Hub va vor imbogati existenta si vor deveni parti integrante ale stilului dvs. de viata.

Reinnoiti-va televizorul in fiecare an!
Actualizarea televizorului cu cele mai recente tehnologii este, acum, o realitate. Tehnologia Smart Evolution de la Samsung va reproiecteaza complet televizorul, fara a fi necesara inlocuirea intregului aparat. Pur si simplu introduceti kitul Samsung Smart Evolution si lasati-l sa-si duca magia la capat. Transformati procesorul dual-core al televizorului intr-un procesor mai rapid, cu tehnologia quad-core. Extindeti experienta de vizualizare prin trecerea de la televizorul HD TV cu rezolutie VOD la imaginea de o calitate extraordinara pe care o ofera rezolutia Full HD. Adaugati mai multe functii si reinventati televizorul cu un plus de continut. Accesati o lume complet noua de continut interactiv si caracteristici noi; televizorul dvs. nu va mai fi niciodata acelasi. Tehnologia Smart Evolution va ofera cu adevarat un televizor nou in fiecare an.

Televizorul Samsung Slim LED TV ES7000 este gata sa ofere o experienta extraordinara care va va purta in viitorul divertismentului la domiciliu. Puteti descoperi deja viitorul televizoarelor Smart TV prin controlul vocal asigurat de Smart Interaction, tehnologia de recunoastere a fetei (Face Recognition) si comenzile prin miscari (Motion Control), precum si prin functiile Smart Content, cum ar fi partajarea prin Family Story si accesul AllShare Play la dispozitive. Cu ajutorul functiei Smart Evolution, puteti instala cu usurinta un kit Samsung Evolution in fiecare an, pentru a implementa actualizari de hardware, firmware, software si ale interfetei in pas cu ultimele evolutii. Televizorul dvs. va evolua, iar dvs. veti beneficia de toate caracteristicile noi si de performantele excelente ale unui televizor nou-nout, fara sa fie nevoie sa cumparati unul nou.
Noua tehnologie sofisticata Smart Interaction va permite sa utilizati televizorul fara a apasa un buton. Puteti controla cu usurinta functii ca pornirea/oprirea televizorului, schimbarea canalelor, accesarea aplicatiilor si navigarea pe Web utilizand simple comenzi vocale si miscari. Camera incorporata, cu tehnologia de recunoastere a fetei, va permite sa va autentificati pe Smart Hub si pe conturile personale fara a mai fi necesara introducerea ID-ului sau a parolei. Experimentati un mod complet nou de interactiune cu televizorul dvs.

Completati experienta vizionarii cu cea mai inalta calitate a imaginii!
Sporiti placerea vizionarii cu o calitate superioara a imaginii, pentru a va bucura de un divertisment mai realist si mai intens. Functia Clear Motion Rate la 800 Hz furnizeaza o miscare mai lina, pentru ca dvs. sa va delectati cu imagini in miscare rapida de o claritate impresionanta. Veti putea viziona imagini 3D spectaculoase, la calitate Full HD 1080p, cu ajutorul ochelarilor 3D. Datorita algoritmului sofisticat Micro Dimming, care imbunatateste contrastul, culoarea si claritatea, imaginile pe care le veti vedea vor parea aproape ireale.

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB

Televizor Smart TV 3D LED SAMSUNG UE55ES7000, Full HD 3D, 137 cm, HDMI, USB

Leave a Reply