Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

1.300 lei Reducere la Smartphone SAMSUNG Galaxy S6 Edge

Ati citit bine, 1.300 lei reducere la cel mai cautat telefon cu Android. In oferta este un Smartphone SAMSUNG Galaxy S6 Edge, 5.1″, 16MP, 3GB RAM, 4G, Octa-Core, 128GB, White.

OFERTA EXPIRATA

Asa reducere mare (-27%) ma face sa-mi para rau ca n-am mai asteptat inca o luna si am cumparat un Galaxy S6. Si are memorie de 128GB nu 32 ca al meu. Edge este perfectiunea tehnologiei in domeniul telefoanelor.

Iata si cateva lucruri interesante despre Galaxy S6 Edge:
Samsung Galaxy S6 Edge are ecranul curbat si functional pe ambele extremitati. Notificarile apar pe margini si nu intrerup in niciun fel activitatea de pe ecranul principal. In plus, exista aplicatii noi, special create pentru aceasta curbare. De exemplu, poti seta culori pentru cinci contacte preferate. Telefonul va lumina in culoarea respectiva de fiecare data cand primesti vreun apel, mesaj sau notificare de la respectivul contact. In felul acesta, stii exact cine te cauta chiar si cand telefonul e cu fata in jos.

Datorita noii tehnologii implementate pe acest dispozitiv, incarcarea wireless a devenit un lucru extrem de util datorita faptului ca aceasta se realizeaza extrem de rapid. Samsung Galaxy S6 EDGE se incarca wireless, de doua ori mai rapid decat alte smartphone-uri, iar 10 minute de incarcare echivaleaza cu 4 ore de functionare.

Galaxy S6 EDGE dispune de cel mai rapid sistem de pornire si lansare a aplicatiilor. Configuratia procesorului pe 64-bit LPDDR4 si procesorul grafic avansat livreaza performanta la cel mai inalt nivel, punandu-ti la dispozitie functii de multitasking si multimedia optimizate. Procesorul, unul dintre cele mai bune de pe piata, consuma foarte putin datorita tehnologiei de fabricatie, iar ecranul, unul foarte eficient vine in sprijinul consumului redus de energie.

Ecranul de 5,1 inci SUPER AMOLED Quad HD, rezolutia 2K, culorile suprasaturate, luminozitatea puternica si unghiurile de vizualizare ofera o experienta vizuala incredibila. Totul arata perfect si se misca foarte bine. Elegant si unic, Galaxy S6 EDGE este realizat dintr-o imbinare armonioasa de metal si sticla, dar nu orice fel de metal si nu orice fel de sticla. Metalul este cu 50% mai puternic decat cel de pe alte telefoane, iar Samsung ne garanteaza ca nu se va indoi niciodata. Sticla este Gorilla Glass 4, oferind display-ului o rezistenta mult mai mare.

Smartphone SAMSUNG Galaxy S6 Edge

Smartphone SAMSUNG Galaxy S6 Edge

2 comments on “1.300 lei Reducere la Smartphone SAMSUNG Galaxy S6 Edge

  1. […] foarte greu de rulat si editat chiar si pe calculatoarele performante. Cel putin pe telefonul meu Samsung Galaxy S6 nu am putut vedea ce am filmat cu aceasta aplicatie. Un compromis ar fi filmarea la 100 Mbps […]

Leave a Reply