Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

1.100 lei reducere la Televizor Smart LED 3D PHILIPS 46PFL9707S/12, Full HD, 117 cm, HDMI, USB, Ethernet

Bucurati-va de Smart TV la cea mai buna calitate a imaginilor acum cu 1.100 lei reducere! O experienta de vizionare fara constrangeri!

Echipat cu Micro Dimming Premium si Moth Eye, Smart TV 3D 46PFL9707 cu tehnologie LED va ofera cea buna calitate a imaginii si cele mai bune performante privind contrastul pentru orice continut 2D sau 3D.

[OFERTA EXPIRATA]

Televizor Smart LED 3D PHILIPS 46PFL9707S/12, Full HD, 117 cm, HDMI, USB, Ethernet

Televizor Smart LED 3D PHILIPS 46PFL9707S/12, Full HD, 117 cm, HDMI, USB, Ethernet

Performanta premiata

 • Ambilight Spectra XL, un nou Ambilight pentru mai multa traire
 • 3D Max Clarity 1000 pentru o experienta fara scintilatii 3D Full HD
 • Mod unic pentru ecran complet pentru jocuri in doi pentru jocurile 2D
 • Bucurati-va de orice continut 2D in format 3D impecabil printr-o apasare de buton
 • Reglare unica a adancimii 3D pentru vizualizare a continutului 3D asa cum doriti
 • Televizor Full HD si procesor de imagine Perfect Pixel HD pentru claritate de neegalat
 • Moth Eye pentru cel mai mare contrast de imagine si cel mai jos nivel de reflexie
 • Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
 • Micro Dimming Premium estompeaza segmentele de LED-uri pentru cel mai bun contrast

Bucurati-va de o varietate de continuturi cu Smart TV Premium

 • Efectuati apeluri de voce si video cu Skype™ pe televizorul dvs.
 • Vizionati programe TV oriunde doriti in casa dvs. cu Wi-Fi smart screen
 • Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless

Inchiriati filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionati programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate si bucurati-va de o selectie bogata de aplicatii online cu Net TV. Puteti de asemenea naviga peste tot pe Internet.

Ambilight Spectra XL
Amplificati-va experienta de vizionare cu Ambilight Spectra XL. Aceasta tehnologie patentata de Philips mareste ecranul mai mult ca niciodata, prin proiectarea unui halo luminos din spatele ecranului pe peretele inconjurator. Ambilight regleaza automat culoarea si intensitatea luminii pentru a corespunde cu imaginea de pe televizor. Datorita functiei de adaptare la ambient, culoarea haloului este perfecta, indiferent de culoarea peretelui.

3D Max Clarity 1000 pentru o experienta fara scintilatii 3D Full HD
Intrati intr-o noua lume a tehnologiei 3D cu 3D Max Clarity 1000. Utilizand tehnologia activa 3D si cel mai nou afisaj de mare viteza pentru profunzime naturala, contrast si realism, 3D Max Clarity 1000 ofera o experienta de vizionare de neegalat 3D Full HD fara scintilatii. Puteti converti orice continut 2D in continut 3D viu si impecabil. 3D Clarity 1000 va ofera o performanta suprema 3D.

Mod unic pentru ecran complet pentru jocuri in doi pentru jocurile 2D
Cu acesti ochelari Philips 3D, televizorul dvs. poate oferi o experienta absoluta pentru ecranul complet pentru jocuri in doi. in jocurile in doi 2D, fiecare jucator isi poate vedea, in mod normal, jocul pe jumatate de ecran. Utilizand tehnologia 3D, fiecare jucator poate acum sa se bucure de experienta jocului in 2D pe ecranul complet in acelasi timp, cu numai un clic al unui buton pe acesti ochelari.

Bucurati-va de orice continut 2D in format 3D impecabil printr-o apasare de buton
Vizionati intreaga dvs. colectie de filme in format 3D impecabil si in culori vii, chiar si filmele clasice alb-negru. Philips ofera conversie de inalta calitate in timp real pentru orice continut 2D la atingerea unui buton. Asigura afisarea subtitrarilor la o profunzime constanta si elimina erorile precum aparitia fundalului in prim-plan.

Reglare unica a adancimii 3D pentru vizualizare a continutului 3D asa cum doriti
Fiecare percepe continutul 3D in mod diferit. De aceea, Philips va ofera posibilitatea de a personaliza nivelul de adancime 3D in functie de preferintele dvs. Reglarea unica a adancimii 3D va permite sa alegeti adancimea imaginii care se potriveste cel mai bine continutului de pe ecran si preferintelor dvs. De asemenea, este mai confortabil pentru ochi. Acum va puteti bucura pe deplin de experienta 3D.

Televizor Full HD si procesor de imagine Perfect Pixel HD pentru claritate de neegalat
Experimentati o claritate de neegalat cu procesorul de imagine Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se incadra mai bine in imagine. Rezultatul este o combinati unica de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior si miscare naturala lina. Imaginile curate si clare rezulta din detectarea si reducerea artefactelor si a zgomotului de la toate sursele de imagine. Ecranul Full HD cu 1920×1080 pixeli produce imagini stralucitoare, fara scintilatii, cu stralucire superba.

Moth Eye pentru cel mai mare contrast de imagine si cel mai jos nivel de reflexie
Moth Eye este inspirat de perfectiunea evolutiei naturale prin utilizarea nanostructurilor speciale din ochii fluturilor de noapte, care ii ajuta sa se ascunda de pradatori, cunoscute drept cele mai eficiente suprafete anti-reflexie. Aceste caracteristici extraordinare maresc contrastul imaginii adancind culoarea neagra a tonurilor inchise, in acelasi timp marind luminozitatea elementelor de culoare deschisa fara halouri sau reflexii. Bucurati-va de un contrast realist cu detalii incredibil de luminoase.

Bright Pro
Traiti senzatia imaginilor cu luminozitate realista si contrast evident cu Bright Pro. Dezvoltand LED Pro, produsul Philips incununat cu premii, aceasta caracteristica va da posibilitatea amplificarii nivelului de lumina generata pentru anumite sectiuni ale imaginii, mentinand, totodata, sectiunile de culoare negru inchis. Acest lucru ofera o luminozitate fara egal, in timp ce procesarea inteligenta, avansata, realizeaza o economie de energie de pana la 50%.

Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz pentru claritate extraordinara a miscarii
Perfect Motion Rate (PMR) 1200Hz permite reproducerea miscarilor cu o claritate superba, producand imagini clare si vibrante in filmele cu actiune rapida. Noul standard PMR Philips prezinta efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de improspatare a ecranului, Perfect Natural Motion si al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalata a miscarii.

Micro Dimming Premium
Micro Dimming Premium ofera contrast extrem si cele mai vii imagini. Bucurati-va de fotografii exceptionale datorita iluminarii de fundal a ecranului subtire: contine un numar mai mare de grile LED care pot fi controlate individual pentru cel mai bun contrast al ecranului. Rezultatul este o fotografie uimitoare cu un contrast extrem, claritate si culori vii.

Efectuati apeluri de voce si video cu Skype pe televizorul dvs.
Adaugati o noua dimensiune apelurilor dvs. si impartasiti-va experientele cu oamenii care conteaza pentru dvs., oriunde s-ar afla. Cu Skype pe televizor, puteti face apeluri de voce si video din sufrageria dvs. Este suficient sa conectati camera Philips TV optionala (PTA317/00) la televizorul dvs. si va bucurati de calitate video si audio excelenta in mod confortabil de pe canapeaua dvs.

Vizionati programe TV oriunde doriti in casa dvs. cu Wi-Fi smart screen
Cu Wi-Fi smart screen nu mai sunteti limitat la canapeaua dvs., ci sunteti liber sa urmariti orice continut de transmisie TV digitala oriunde doriti in casa. Descarcati aplicatia Philips MyRemote, mutati programul de pe televizor pe iPad si continuati sa vizionati. De asemenea, mutati fotografiile, clipurile video sau muzica de pe dispozitivele dvs. inteligente pe ecranul mare.

Wi-Fi integrat pentru a utiliza Smart TV wireless
Cu Wi-Fi integrat in televizorul dvs. Philips, puteti accesa o varietate bogata de continut cu Smart TV wireless, acasa.

Bucurati-va de Smart TV Premium 3D intr-un mod uimitor!

promotie televizoare philips

Pana la 700 lei reducere la Televizoarele Philips

Leave a Reply