Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

1.100 lei Reducere la camera foto digitala Mirrorless Olympus E-P3, 12.3Mp, 3 inch

Fotograf ma fac! Cu 1.100 de lei reducere la o camera foto Olympus imi raman bani si de restul echipamentului foto de studio.

Olympus vine cu o serie de promotii la camere foto, dar modelul E-P3 avand cea mai mare reducere.

Olympus E-P3, 12.3Mp, 3 inch

Olympus E-P3, 12.3Mp, 3 inch

Descrierea la camera foto digitala Mirrorless OLYMPUS E-P3, 12.3Mp, 3 inch

Ecran cu AF tactila
Selecteaza punctul de autofocalizare folosind varful degetului, cu ajutorul ecranului din spatele camerei. Ai la dispozitie focalizare automata, cu raspuns rapid si un ecran tactil OLED care iti asigura libertate suprema de creativitate. Iti permite sa vizualizezi exact ce fotografiezi si isi pastreaza vizibilitatea la calitate maxima din aproape orice unghi. Tot ce trebuie sa faci este sa atingi ecranul pentru a fotografia.
Este inovator, este simplu de folosit si stim ca o sa-ti placa la nebunie!

Ecran OLED de 3 inci
Produs cu Diode Organice Emitatoare de Lumina (OLED), acest ecran iti asigura o vizionare mai clara la fotografiere si redarea filmelor si fotografiilor. Bucura-te de un contrast mai bun, culori mai realiste si stralucire imbunatatita indiferent din ce unghi privesti.

Autofocalizare super-rapida
Olympus PEN dispune de o autofocalizare ultra-rapida! Deci vei obtine fotografii incredibil de clare intr-o fractiune de secunda.

Zece Filtre art
Fi creativ si imbunatateste-ti fotografiile cu unul din cele zece Filtre art: Pop art, Dramatic tone, soft Focus, Pale & Light Colour, Light tone, Grainy Film, Pinhole, Diorama, Cross Process si Gentle sepia. Si asta nu e totul. Le poti chiar combina cu cinci Efecte Filtre art aditionale inclusiv star Light si White Edge, pentru o viziune si mai artistica.

Imagine de calitate SLR
Pastreaza spatiu in urmatorul album foto, pentru imagini profesionale. Vrei sa stii secretul acestei calitati. Pentru inceput iti dezvaluim doua lucruri: un nou senzor si un nou procesor de imagine, acum mai puternice.

Trei butoane inteligente
Aceste butoane inteligente permit personalizarea camerei tale PEN pentru acces confortabil la acele functii utilizate frecvent.

Nivela
Mentine orientarea lucrurilor la acelasi nivel datorita nivelei utile care afisaza pe ecran inclinatia fata de orizont.

Leave a Reply