Dezvoltam programe de analiza financiara si promovam produse de calitate prin marketing afiliat. Viziteaza-ne zilnic!

1.000 de lei Reducere la Apple MacBook Pro

Acum ai 1.000 de lei reducere la Apple MacBook Pro cu afisaj Retina md213ro/a, Intel Core i5 2.5GHz, 13.3″, 8GB, 256GB, Intel HD Graphics 4000 cu sistemul de operare OSX Mountain Lion.

Laptop APPLE MacBook Pro cu afisaj Retina md213ro

Laptop APPLE MacBook Pro cu afisaj Retina md213ro

Uimitorul ecran Retina
Ecran Retina inovator. Arhitectura flash integrala. Procesoare de ultima generatie. Design incredibil de subtire si usor la 13 si 15 inchi. Toate acestea duc notebookul la un nivel nemaivazut.

Ecran Retina. Vezi imaginea de ansambu. Mai detaliata ca niciodata.
Ne-am dorit un ecran la fel de viu ca imaginatia ta. Un ecran unde tot ceea ce vezi este vibrant, detaliat si clar. Iar la notebook-urile MacBook Pro cu ecran Retina, am creat ecranul cu cea mai inalta rezolutie din lume.

O imagine de milioane de pixeli.
Cand proiectezi un ecran cu atat de multi pixeli, peste 4 milioane la modelul de 13 inchi si peste 5 milioane la modelul de 15 inchi — rezultatele sunt absolut uimitoare. Densitatea pixelilor este atat de mare incat ochii tai nu pot distinge pixelii individuali. Imaginile capata un nivel complet nou de realism. O rezolutie spectaculoasa de 2560×1600 la MacBook Pro de 13 inchi si o rezolutie la fel de impresionanta de 2880×1800 la MacBook Pro de 15 inchi iti permit sa vezi imaginile tale de inalta rezolutie in cel mai mic detaliu. Iar textul este atat de clar incat ai impresia ca e-mailurile, paginile web si documentele sunt tiparite.

Mai multa culoare si contrast. Mai putina reflexie.
Ecranul Retina reduce reflexiile cu pana la 75%, mentinand in acelasi timp calitatea si culorile incredibile. De fapt, are un contrast cu 29% mai mare decat ecranul MacBook Pro standard. Negrul este mai negru. Albul este mai alb. Iar restul culorilor sunt intense si vibrante. Tehnologia IPS ofera un unghi de vizionare a ecranului de 178 de grade, asa ca vei vedea diferenta din orice unghi privesti.

Stocare Flash integrala.
Atunci cand proiectezi un notebook al viitorului, incepi de la fundatie. Pentru MacBook Pro cu ecran Retina, fundatia o reprezinta tehnologia flash. Fiindca atunci cand proiectezi un notebook centrat pe o arhitectura flash integrala, nu numai ca totul este mai durabil, mai fiabil si mai eficient energetic — totul este foarte rapid.

Autonomie ridicata – 7 ore de autonomie, 30 de zile de stand-by.
MacBook Pro are mai mult decat doar putere de procesare. Are si o durata de viata incredibila a bateriei. Asa ca poti face mai mult ca oricand. Cu o singura incarcare.

Mai multa putere, energie pe masura.
O durata de viata a bateriei de 7 ore este impresionanta pentru orice notebook. Dar pentru un notebook ultraperformant, cu o rezolutie extrem de inalta, procesoare si grafica de ultima generatie si un design ultrasubtire, este absolut remarcabila. Bateria incorporata iti ofera pana la 1 000 de cicluri complete de incarcare si descarcare si pana la 30 de zile de standby.* pana la 7 ore de navigare wireless

Procesoare de ultima generatie
MacBook Pro cu ecran Retina vine cu procesoare dual-core si quad-core Intel de ultima generatie. Ele sunt forta care face ca acestea sa fie cele mai puternice notebookuri.

Sunet stereo de inalta calitate. Camera Web FaceTime HD
Nu le-ai auzit pe toate pana nu ai auzit difuzoarele din interiorul MacBook Pro. Pentru ceva atat de subtire si de usor, sunetul este urias.

Microfoane duale
Microfoanele duale incorporate sunt perfecte atunci cand vrei sa te faci auzit. De exemplu, daca efectuezi un apel FaceTime microfoanele reduc zgomotul de fundal din spatele notebookului.

Camera Web FaceTime HD
Camera FaceTime HD de 720p este situata central, chiar deasupra ecranului Retina. Asa ca poti sa efectuezi apeluri video catre orice iPad, iPhone, iPod touch sau Mac care au o camera FaceTime HD.

0 comments on “1.000 de lei Reducere la Apple MacBook Pro

  1. […] Cel mai mic pret! Laptop Apple MacBook Pro (Intel Core i7, 2.7GHz, Quad-Core, 15.4″ Retina, 16GB, 512GB SSD, nVidia GeForce GT 650M@1GB, USB 3.0, Mac OS X Mountain Lion, Layout Ro). Reducerea oferita este mai mare decat aici. […]

Leave a Reply