Realizati rapid analize financiare cu programul nostru performant: Xtreme Sheet pentru Microsoft Excel! Sporiti productivitatea muncii si imbunatatiti calitatea rapoartelor pe care le faceti!

Your Business Analyst

Indiferent de profilul de activitate si de dimensiunea societatii, daca doriti sa faceti o evaluare performanta a activitatii desfasurate aplicatiile pentru analiza economico-financiara MacrostandarD sunt exact ceeea ce aveti nevoie. Lucreaza rapid si sunt facute de un economist care a lucrat in departamente de contabilitate si de analiza financiara.
In ultimii 10 ani am reusit sa realizam produse extraordinare pentru analiza rapida a afacerii, fiind deschizatori de drumuri in segmente ca aplicatiile integrate in Excel si unici in realizarea aplicatiilor pentru Adobe Reader.

Cu programul nostru pentru analiza financiara lucrati incredibil de repede si va ofera cel mai bun raport intre informatia adaugata si informatia obtinuta. Cu putine informatii introduse obtineti un maxim de rezultate.
Timpul necesar pentru introducerea unei perioade (luna/trimestru/semestru/an) este de maxim 5 minute iar durata medie de realizare a unei analize financiare pe mai multe perioade este de un minut.

Descarca modelele de analiza financiara realizate cu aplicatia Xtreme Sheet: » modele analiza financiara

Pret Chei Utilizare Program si Detalii Comanda:

» Pentru drepturile si obligatiile ce decurg din achizitionarea cheilor de utilizare consultati Acordul de Licenta disponibil in site la sectiunea programului.
» Plata trebuie facuta prin transfer bancar in contul producatorului (vezi datele de contract).
» Confirmarea comenzii si a platii se trimite prin e-mail pe adresa macrostandard [@] gmail.com.
» Factura se emite cu data comenzii.
» Acordarea seriei de functionare se face doar prin telefon dupa incasarea pretului si la cererea clientului.

» Inainte de emiterea comenzii consultati atent helpul aplicatiei, descarcati modelele de analiza financiara si testati programul in vesiunea demo!

Aplicatia pentru analiza financiara Xtreme Sheet
Xtreme Sheet
(cod produs: XTS)
Add-in "2 in 1" pentru Excel cu care calculati rapid 60 de indicatori economico-financiari pe maxim 25 de perioade. Include 57 de grafice predefinite si puteti compara datele realizate cu cele bugetate. Dispune de manageri avansati pentru configurarea si salvarea analizei economico-financiare plus utilitarul eXpert Utilities util in lucrul zilnic cu Excel. Practic, in eXpert Utilities am reusit sa extindem functiie standard din Excel!
Afla mai multe aici »
Numar chei de utilizare: 1 2 ≥ 3
Pret per cheie fara TVA: 555,55 lei 444,44 lei 333,33 lei
Anunt
La aplicatia MacrostandarD Business Analyse nu se mai acorda chei de utilizare. Daca sunteti client veti primi o cheie de utilizare pentru Xtreme Sheet la pretul de 444,44 lei + TVA. Mai mult, daca achizitionati Xtreme Sheet veti avea upgrade gratuit la noua aplicatie cand va fi disponibila pentru vanzare.

Achizitia unui program de analiza financiara de la noi este o investitie care se recupereaza dupa prima analiza realizata. Daca sunteti o societate de consultanta va recuperati banii dupa primul client.

» Preturile NU includ TVA-ul;

» Programul Xtreme Sheet se comercializeaza pe baza de cheie de utilizare, la fiecare instalare trebuind achizitionata o noua cheie.

Cheia ramane inregistrata in calculatorul utilizatorului si se pierde daca sistemul de operare este sters si reinstalat. Daca este sters accidental fisierul in care este inregistrata cheia iar sistemul de operare nu este reinstalat cheia ramane acceasi si se ofera gratuit.

» Se ofera upgrade gratuit in perioada in care aveti cheie de functionare valabila. Programul poate fi descarcat oricand din site si (re)instalat.

Pentru comenzi utilizeaza » Formularul de Comanda.pdf utilizeaza click dreapta si alege "Save as..." nu "Open"
Dupa descarcare documentul se poate edita liber cu unealta » Add Text Comment din Adobe Reader, salva si expedia atasat la e-mail.

Imagini din Xtreme Sheet:


Meniul in Xtreme Sheet
Selectia perioadelor pentru analiza statica in Xtreme Sheet Selectia perioadelor pentru analiza statica in Xtreme Sheet
Selectia perioadelor pentru analiza dinamica in Xtreme Sheet Selectia perioadelor pentru analiza dinamica in Xtreme Sheet
eXpert Utilities - Mutarea si redimensionarea graficelor
eXpert Utilities - Manager Grafice